Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
My máme Truelife Care Q7, stojí kolem 690Kč. Používáme ho rok a půl a zatím změřil vždycky dobře (porovnávala jsem to s obyčejným teploměrem). Jen při měření pípne, ale to by spícímu miminku snad nevadilo.
Ja spis napisu jakej nekupovat.Mame Thermoval duo scan a je strasnej.Stal litr a meri si jak chce,pri horecce je schopnej namerit 36,2.Fakt jen parkrat meril alespon priblizne dobre.
Já přemýšlím nad tím do ouška, ale taky se bojím, že nebude měřit přesně. Takovým těm na čelo nevěřím, na čele se při horečce člověk potí, takže povrch kůže se ochlazuje
Zkoušeli jsme to loni na vodě, kde nebyl jiný k dispozici. Máma měla prokazatelně, podle tepu, nad 38 a tenhle čelní teploměr jí naměřil 35,5 ![]()
@Čičorečka u nas v nemocnici ten na celo pouzivaj a funguje dobre,jen jsem zapomela jakej to maj.
@Ivana 85 to je škoda, žes to zapomněla. Já jen nechci kupovat tři, než budu mít štěstí na funkční. A podle recenzí se taky orientovat nedá. Mám podezření, že si to firmy píšou samy. Když je tam deset příspěvků, že nenaměří ani prd a deset, že je skvělej ![]()
Visiofocus, stoji skoro 2k, ale verim, ze jej mame na dlouha leta.
@Čičorečka píše:
Já přemýšlím nad tím do ouška, ale taky se bojím, že nebude měřit přesně. Takovým těm na čelo nevěřím, na čele se při horečce člověk potí, takže povrch kůže se ochlazujeZkoušeli jsme to loni na vodě, kde nebyl jiný k dispozici. Máma měla prokazatelně, podle tepu, nad 38 a tenhle čelní teploměr jí naměřil 35,5
Já mám na čelo a do ucha z Lidlu a jsem s ním spokojená, mám ho pět let..Zjistila jsem na která místa přikládat (nad venkovním koncem obočí směrem k vlasům) aby měřil spolehlivě.V uchu bohužel přesný není.
@Oplatečka píše:
Já mám na čelo a do ucha z Lidlu a jsem s ním spokojená, mám ho pět let..Zjistila jsem na která místa přikládat (nad venkovním koncem obočí směrem k vlasům) aby měřil spolehlivě.V uchu bohužel přesný není.
Tos mě nepotěšila.
Termofinder, stal asi tisicovku. Doporucila mi ho detska, pujcovala mi jej kdysi na nekolikadenni mereni, kdyz mel kluk tahle subfebrilie. Asi to vis, jen dodatek, delaji se tri mereni naraz - celo, tvar a za krkem nebo 3 x celo v ruznych mistech. Nejlepsi je, ze dite spi a ty ho muzes v noci kontrolovat.