Bezmenzes 16leté dívky

1
18.10.15 14:24

bezmenzes 16 lete divky

Dobrý den, potřebuji poradit jsem mladá je mi 16 let a menstruaci mám jeden rok.. bohužel jsem jedenáct měsíců ze dvanácti nemenstruovala.. mám silný výtok.. a dostávám křeče do podbříška. nevíte co by to mohlo být? prosím poraďte mi gynekologa navštívit nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jajvy
18.10.15 14:27

Tak tam nechod a trap se radsi dal.Tady ti to asi nekdo vyleci na dalku :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.10.15 14:27

@Andylk tak trp.. když jsi tak hloupá, že se bojíš doktora.. každej tu má věšteckou kouli a přesně Ti řekne, co Ti je, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
18.10.15 14:30

Popros někoho, mamku, sestru, tetu, kamarádku… ať jde s tebou, tohle je už na Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
18.10.15 14:31

@Andylk Já myslím, že nejvhodnější bude opravdu ta návštěva gynekologa. Koneckonců, jednou tam stejně budeš muset jít, tak teď máš i důvod. Nic strašného tě tam nečeká a gynekolog ti udělá určitá vyšetření a aspoň budeš vědět co se děje :think: :) Ono ve tvém věku je nepravidelná menstruace normální, ale zase 11.měsíců nemenstruovat, to už by se podle mě řešit mělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
18.10.15 14:40
@Andylk píše:
Dobrý den, potřebuji poradit jsem mladá je mi 16 let a menstruaci mám jeden rok.. bohužel jsem jedenáct měsíců ze dvanácti nemenstruovala.. mám silný výtok.. a dostávám křeče do podbříška. nevíte co by to mohlo být? prosím poraďte mi gynekologa navštívit nechci

poslechni a stravuješ se normálně? Mě se tohle stalo, když jsem nežrala.. trochu anorexie :mrgreen: Když jsem pak začala jíst samo se to upravilo.
Nevyšiluj… tomhle věku jsou i hormonální výkyvy celkem v normě.

Příspěvek upraven 18.10.15 v 15:01

• Citovat
  • Upravit
1284
18.10.15 14:47

Mazej k doktorovi tady ti nikdo neřekne dignozu a očividně tam nějaký problém je který dokáže vyřešit jen lékař. A bez tam co nejrychleji abys pak treba jednou mohla mít deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.10.15 14:55

No trošku mě zaráží, že to řešíš až teď? Jinak tohle ovlivňují hormony. Jestli nechceš na gyndu, tak běž k obovďačce, ale počítej, že tě stejně pošle na gyn. A myslím, že s největší pravděpodobností budeš muset brát hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
18.10.15 15:05

@Andylk Slečno tady ale není zbytí, musíš na gynekologii ať se Ti to líbí nebo ne! Abys toho později nelitovala :( Popros maminku, kamarádku nebo nějakou tetu a určitě se ničeho neboj, já byla na gynekologii ve 12 letech a také jsem měla trošku obavy, to je normální. Ale opravdu se není čeho bát a věk už na to dávno máš ;) Může se jednat o nějaký zánět a ten je třeba přeléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.10.15 15:05

@Andylk jediná rada je - jdi k doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.10.15 15:08

A proč k němu nechces jít? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.10.15 15:11

Holka a co čekáš za radu? :nevim: na dálku ti nikdo nic neřekne, důvodů může být spoustu, hormony mohou být v tomto věku rozházené, takže nepravidelný cyklus není výjimkou, ale ne že tak dlouho nemestruuješ :nevim: Navíc ten výtok a křeče, to je něco jiného, můžeš mít nějaký silný zánět nebo co já vím, k doktoru budeš muset, hlavně ti pomůže, můžeš si vybrat doktorku, jestli ti to pomůže. Nicméně to fakt začni řešit a nezahrávej si, následky by mohly být velmi vážné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
18.10.15 15:36

Ja nemela menzes ve tvem veku vubec, doktor mi dal HA brala jsem 3 mesice a pak uz se to samo rozjelo. Jinak me bylo blbe, injekce mi nezabrala. Mela jsem ji brat asi rok, nebrala, ale telo uz samo vedelo co a jak. Sice jsem mela zenskou doktorku a asi kvuli ni jsem tam nechtela a tak jsem zmenila na chlapa a bylo to super.
Bez tam nikdo ti hlavu neutrhne…navic nevis co to je a urcite si nechces pozdeji vycitat, pokud se neco stane ze ja k.ava tam drive nesla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.10.15 15:47

@Andylk Já tě chápu, že se ti na gyndu nechce - taky jsem nikdy nechtěla. Klidně to řeš jako první s obvodní/dětskou lékařkou. Uvidíš, co ti řekne. Nejspíš prohmatá bříško a uvidíš, co doporučí. Pokud jsi ještě neměla pohlavní styk, ani gynekolog do tebe nebude nic strkat (max. prohmatá pře konečník). Ale nejdřív si zajdi ke svému lékaři a uvidíš :) Možná to jsou jen hormony, možná ti chybí nějaké vitamíny nebo živiny, možná se něco děje. Už jsi velká holka, neboj se to řešit. Pokud chceš, můžeš mi napsat soukromou zprávu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.10.15 15:49
@Andylk píše:
Dobrý den, potřebuji poradit jsem mladá je mi 16 let a menstruaci mám jeden rok.. bohužel jsem jedenáct měsíců ze dvanácti nemenstruovala.. mám silný výtok.. a dostávám křeče do podbříška. nevíte co by to mohlo být? prosím poraďte mi gynekologa navštívit nechci

menstruace u mladých bývá nepravidelná - nicméně 11 měsíců je dost - hele nezhublas? Někdy radikální zhubnutí zastaví MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí