Návaly a bolest v podbřišku

Anonymní
17.10.15 07:26

Náhlé problémy

Ahoj holky,
chtěla bych poradit jestli jste někdo neměl něco podobného..
Do teď jsem byla bez potíží, ale asi poslední měsíc mě začali občas takové návaly do hlavy, že se najednou uplně opotím. Za chvilku zase nic.Je mi i pořád teplo což nebylo-byla jsem spíš zmrzlá. Poslední asidva dny mě je na zvracení a divně od žaludku-celý den. Chuť k jídlu mám. Mám hodně nízký tlak, což je teda normální u mě.
Asi tři týdny jsem nedostala své dny-což se u mě teda nestává. Těhotná nejsem a být nemůžu. :)
Dnes jak jsem ležela v posteli jsem si promačkala břicho a zjistila jsem že mě bolí v pravém podbřišku, spíše nahoře-jak začíná kyčle..když zmáčknu, tak bolest vystřelí až do nohy..Pokud nemačkám, tak nic necítím a nic mě nebolí..Co to může být???
Na gynekologii mám jít až cca za měsíc.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
17.10.15 07:39

A co kdyby jsi se místo takových dotazů sbalila a jela na pohotovost? Myslíš, že bez vyšetření ti my tady udělíme diagnozu?
Možná máš zánět v těle. Nebo trombozu. To my nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 07:43

No jasně že se nechám vyšetřit. Na pohotovost to není zase tak akutní. Jsem objednaná na preventivku, ale půjdu tam asi už v pondělí-raději.
ptám se samozřejmně jen proto jestli někdo neměl něco podobného-než dojdu k doktorovi…

• Citovat
  • Upravit
27281
17.10.15 08:10
@Anonymní píše:
No jasně že se nechám vyšetřit. Na pohotovost to není zase tak akutní. Jsem objednaná na preventivku, ale půjdu tam asi už v pondělí-raději.
ptám se samozřejmně jen proto jestli někdo neměl něco podobného-než dojdu k doktorovi…

A co mimoděložní? Cysta? 8o

Být tebou tak jedu hned. Lidé toho spoustu podceňují a pak je zbytečně zle. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.10.15 08:44

A kolik je ti let? Mě napadl přechod, případně předčasný? Ale může to být cokoliv. Klidně třeba ta cysta… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
17.10.15 08:56

A co slepák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
17.10.15 08:58

Od té doby co se manželovi udělalo nevolno a sanitka prijela v pravym čas, jinak by už vedle mě nebyl, tak nic nepodceňuji. Za mě bych jela na pohotovost, i kdyby si o mě pak mysleli, že jsem hysterka.
Ale manžel své potíže také přechazel.

• Citovat
  • Upravit
Fialovákoala
17.10.15 09:05

Slepak, cysta nebo cokoliv.Od toho jsou doktori.Nic to nebude. Treba jen nejake rozkolisani hormonu.

• Citovat
  • Upravit
757
17.10.15 09:41

Pokud máš k tomu i teplotu, tak bych taky raději jela k doktorovi hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 15:24

Díky holky, teplotu nemám, slepák mám pryč od základky..je mě 34let.
Je mě fakt spíš jen nevolno-nevím jestli to není od žaludku, ale zase jim normálně, průjem nemám, a ty návaly občas+ta hodně opožděná menses.
jaké jsou příznaky při té cystě? Půjdu až v pondělí, mám doma malé dítě-nechci ať si mě třeba nechají na nějaké vyšetření-stejně v so-ne se mnou nikdo nic dělat nebude..

• Citovat
  • Upravit
757
17.10.15 16:54

A nemáš třeba spíš jen z něčeho stres? Já když jsem ve stresu, tak mám taky návaly, rozhozenou MS a klidně mě i ze stresu bolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.15 17:26

Právě že ne-jsem uplně v klidu a nic se nezměnilo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa