Zázrak na úpravu ms?

99
15.10.15 09:22

zazrak na upravu ms?

Ahoj, mám problém který mě trápí dá se říct kd vysazení HA. HA jsem vysadila před více než rokem, protože bychom s manželem rádi měli miminko. Jenže po vysazení HA se moje ms zbláznila.. Prvni 2ms přišly pomerně včas +-2dny a rozumne dlouhou dobu trvaly.. Pak to šlo z kopce 2mesice nic.. Pak sem to měla zase měsíc pak týden nic pak sem to měla zas 15dní a tak to šlo dál.. Zkoušela jsem pit kontryhelivy čaj bohužel bez uspěchů nikdy mižadné bylinky moc nepomahali.. Pak jsem zkoušela na doporučení dr nosifol bohužel ani ten mi ms neupravil… Ted mam druhym měsícem duphaston.. A stale zadna zmena :(.. Mate stim nektera zkusenost? Popripade co by mi mohlo pomoct moji ms upravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
15.10.15 09:29

:nevim: Nevím, ale taky bych to ráda zjistila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.10.15 09:31
@Petule030 píše: :nevim: Nevím, ale taky bych to ráda zjistila :nevim:

Jee tak to je nás vic ja uz jsem z te večne a nepravidelné ms na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.10.15 09:35

@MaláJája :hug: Neboj, tady je nás požehnaně :cert: Někomu pomohl čas, někomu hormony, někomu nic :( Na gynekologii jsi to už řešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.10.15 09:40

Důsledek dlouhodobého braní HA. Kdyby jste si holky dřív pročetly a to pořádně všechny rizika, než do toho půjdete, tak jste mnohé dnes jinde.
Já ji neberu, přesto jsem informovaná. Nebo možná právě proto…
Zkus zakladatelko vydržet, nech si zjistit, jak ti roste děl, sliznice, jestli vůbec a jestli ovuluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.10.15 09:40

Na gynekologii sem to právě řešila a už mi připadá že jsem stím až otravná :? Jinak UTZ dělali ne jednou ovulaci nemam ale prý když mi upraví ms ovu by se měla sama pravidelným cyklem nastartovat :nevim: co setýče hormonálního profilu ten mi dr nedělala a nasadila hned duphaston 16-25DC 1-0-1 :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.10.15 09:43
@berry4 píše:
Důsledek dlouhodobého braní HA. Kdyby jste si holky dřív pročetly a to pořádně všechny rizika, než do toho půjdete, tak jste mnohé dnes jinde.
Já ji neberu, přesto jsem informovaná. Nebo možná právě proto…
Zkus zakladatelko vydržet, nech si zjistit, jak ti roste děl, sliznice, jestli vůbec a jestli ovuluješ.

Ano vim sama bych do HA uz nikdy nesla mela sem ji jen rok ale to mi bohate stačilo :/ jinak mysliš ze by se takovou dobu od vysazeni stále mohlo tohle vse dit pricinou HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.10.15 09:49

Když to dlouho nedostanete a nejste těhotné pomáhá odvar z koření majoránka. Stačí si udělat čaj do velkého hrnku, tak půl pytlíku. Do týdne to dostanete. Babská, ale účinná rada a nemusí se na injekci. ;) Zkuste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.10.15 09:53

@Marcam Půl sáčku koupeného koření, nebo půl čajového sáčku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.10.15 09:53

@MaláJája bohužel těch případů je dost. Pokud jsi předdtím menstruovala normálně, tak ano. Už jsem četla i příběhy žen, co nemohly otěhotnět po Mireně a to má být bezpečná antikoncepce působící jen lokálně. Houby.
Mají stejné problémy, jako po braní HA. Nedorůstá děl, sliznice, zmizela ovulace, není ms. Ale nepropadej panice. Moje kamarádka měla po braní HA ms jednou za půl roku, podařilo se jí otěhotnět přirozeně, prostě se tak nějak nevědomky trefili zrovna do ovulace, když se ms hodlala dostavit. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.10.15 09:54

@Petule030 ahoj půl sáčku koupeného koření ;) srovná periodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.10.15 09:59

Mě pomohl na srovnání Inofolic. Dá se koupit v lékárně bez předpisu. Je to ale docela drahé - asi 400,– na 20 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.10.15 10:01
@berry4 píše:
@MaláJája bohužel těch případů je dost. Pokud jsi předdtím menstruovala normálně, tak ano. Už jsem četla i příběhy žen, co nemohly otěhotnět po Mireně a to má být bezpečná antikoncepce působící jen lokálně. Houby.
Mají stejné problémy, jako po braní HA. Nedorůstá děl, sliznice, zmizela ovulace, není ms. Ale nepropadej panice. Moje kamarádka měla po braní HA ms jednou za půl roku, podařilo se jí otěhotnět přirozeně, prostě se tak nějak nevědomky trefili zrovna do ovulace, když se ms hodlala dostavit. :*

Achjo :( prave ze jsem predtim mela ms uplne jak hodinky.. Ted to je silene pripada mize tu ms mam porad :( je dlouha silna a sotva skonci tak za 2dny nebo za tyden je tu zase znovu.. Takze u me se ta ovu asi nedostavi nikdy, jelikoz nema ani sanci :zed: dr mi rekla at beru pul roku ten duphaston jak napsala a za pul roku at prijdu.. Jenze uz tak to trva dost dlouho a dalsi pul rok je pro me dost dlouha doba.. Navic jak mam brat duphaston 16-25dc kdyz mam mebstruaci driv nez si muzu vzit prasky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.10.15 10:11

@MaláJája a cp takhle změnit doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.10.15 10:18

Měla jsem dost podobné problémy a doktor mi udělal test na hormony a štítnou žlázu. Obojí mám v pohodě, ale při ultrazvuku zjistil, že mi nezrají vajíčka a tím pádem žádná ovulace. Nasadil mi Nerothisteron od 15 DC a pak Clostilbegyt. Konečně se snad něco začne dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí