Mírné krvácení 21. den cyklu

Anonymní
12.10.15 07:55

Mírné krvácení 21. den cyklu

Dobré ráno,
prosím o zachování anonymu, jinak smazání tématu.
Včera večer, 21. den cyklu, jsem na toal. papíru viděla růžové zabarvení a trochu jasně červené, takže čerstvé krve. Dnes ráno už tam nic nebylo.
Cyklus mám jinak po 29 - 32 dnech.
Bojím se, aby nešlo o zahnizďování vajíčka, v posledním týdnu, takže nejspíš v době ovulace (nevím přesně, kdy bývá…) byl 2× sex, ale nejsem si vědoma chyby při ochraně (Pharmatex globule + kondom, vše myslím správně použité, kondom neprasknul - kontrolovali jsme ho a navíc přítel kvůli možné ovulaci ještě před vyvrcholením přirození vyndal.)
Dále jsem asi před měsícem měla zánět močových cest a na něj chemoterapika Sumetrolim. Menstruaci jsem ale dostala ještě při braní prášků a ovlivněná nebyla. Navíc jsem četla, že po antibiotikách a podobném se menstruace spíše oddaluje, než aby přišla dřív.

je možné, že je tato další menstruace ovlivněna nemocí a prášky, nebo čím mohlo být způsobené krvácení?

Děkuji, jsem z toho velmi nervozní, těhotenství by teď bylo docela velkou komplikací v mnoha ohledech.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2422
12.10.15 10:12

Ahoj, mě se tento měsíc stalo něco podobného-týden před očekávanou menstruací a buď to byla nějaké prasklá cévka nebo pozdní ovulace-docela mě to vyděsilo. Nakonec se menstruace dostavila v očekávaném termínu. Snad to bude něco podobného i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
12.10.15 18:36

Může to být čímkoliv - nemocí, stresem, hormonální změnou. Mně už se to taky párkrát stalo z ničeho nic. Pokud to budeš mít i v příštím cyklu, tak si dojdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí