Zánět jako důkaz nevěry

59
10.10.15 17:23

Zanet jako dukaz nevery.

Holky, kamaradka prosi o radu:
Dobry den, dnes jsem byla u dr. a mam zanet tam dole, jde mi o to, ze na tyhle veci trpim pri zmene partnera, coz se ted nestalo, alr slysela jsem ze je mozne neco takove chytit kdyz se partner zapomene u jine, u pohlavnoch nemoci je to jasne, ale je mozne ze bych takhlre chytla zanet, treba jakoze na pritelove vybaveni zustalo neco od jine a mohe telo na to reaguje? Mam totiz podezreni ze mi pritel zahhnul-zahyba a jestli by tohle bylo mozne tak ho asi na miste uskrtim.. Moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59394
10.10.15 17:25

@lulu7 možné to je ale pokud na záněty trpíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
10.10.15 17:28

Hledas jen dukazy a prisuzujes zanet zrovna tomu. Mohlas podchladnout, cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
10.10.15 17:29

Jedna takova diskuze uz tu byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.10.15 17:29

Myslím, že zánět můžeš mít z ničeho nic - jako například zánět v krku a jinde. Pokud by ten zánět způsobovala pohlavní nemoc, tak tě pravděpodobně podvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.10.15 17:30

Ano, dokonce měl-li ho v jiné pochvě se zánětem, s drtivou pravděpodobností to odnese i tvá pochva. Nicméně zánět se dá chytit třeba ve veřejném bazénu. Jasný důkaz to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
10.10.15 17:41
@terinka4444 píše:
Ano, dokonce měl-li ho v jiné pochvě se zánětem, s drtivou pravděpodobností to odnese i tvá pochva. Nicméně zánět se dá chytit třeba ve veřejném bazénu. Jasný důkaz to není.

s tím souhlasím, pokud by dotyčná měla zánět, pak to odneseš, jestli se ti zánět několikrát vrátí v krátké době, pak by to mohlo bejt jasný, známý se tohle stalo, manžel na ní přenesl zánět, něvěra se provalila ale tvrdil že to není možný že milenka je zdravá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.10.15 17:41

@Envie
Prave ze na to kamaradka netrpi, ja treba mam zanet co chvila, u ni fakt jen kdyz zmenila sexualniho partnera, nikdy ho nemela v jinou dobu, gynekolog ji rikal ze je to reakce na neco noveho… Proto dosla k tomuto zaveru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.10.15 17:55

Podle mě to není důkaz, zánět může být z čehokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.10.15 18:03

Dukaz to neni. Zanet chytnes kdekoli. Sestra pokazde kdyz se vyspi s manzelem ma priserne vytoky. Diagnoza? Citliva na jeho Sperma. neumyvat spodek mydlem jen cirou vodou a nepit tolik mlika ;) Pokud ti tvuj zahyba, je lepsi si s nim promluvit nez pozdeji chytit neco horsiho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
10.10.15 18:06

Zánět? A co ho způsobuje? Jistě jim v laboratoři nevyjde „hopla - zánět!“ bez bližší specifikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
10.10.15 19:29

To ze má zánět neni žádný důkaz. Ja zanety nemivam ale sem tam se stalo ze sem nejaky chytla staci se trochu prochladit. A mít zrovna slabší imunitu a je to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
10.10.15 19:37

Taky jsem toto zažila. Po porodu. Mela jsem nejakou pohlavne prenisnou nemoc, dr rekl, ze s nejvetsi pravděpodobnosti od partnera. Tusila jsem to, to podezreni jsem mela. Dal mi i pro nej prasky, doma jsem mu rekla ze mam od nej nemoc, zánět. Rekl, ze 100% ne, zatloukal.. Az kdyz jsem se zminila, ze mam leky pro nej od dr, ze jinak muze mit velke problemy, prasky chtěl a priznal se. Takze asi tak.. Naštěstí, uz spolu nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.10.15 19:56

Tak by bylo fajn vedet, co je puvodcem zanetu, jestli je to obycejna kvasinka a nebo treba E. coli po zanedbane (treba jednorazove) hygiene. Prijde mi dost hystericke, myslet si, ze me muz podvadi, jen pri beznem zanetu, ktery muze byt z milionu duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
10.10.15 19:58

Něco jinačího je zánět a něco jinačího pohlavně přenosná nemoc. Kapavku třeba nechytnete jen tak. ale zánět se dá chytit, i když na to člověk běžně netrpí. Stačí prochladnutí, oslabená imunita nebo prostě tak něco a zánět je na světě. Takže zánět bych jako důkaz nevěry opravdu nepovažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí