Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je mozny, ze tyden po nechranenem styku mi vysel pozitivni test? ![]()
@Týnuška339 píše:
Ahoj, je mozny, ze tyden po nechranenem styku mi vysel pozitivni test?
Jako fakt se na to musíš ptát? Tohle musí být jasný každýmu.
Jo, gratuluju! Když budeš na nový stejný test čůrat každý den, uvidíš, jak bude čárka sílit.
??? To píše nějaká 13ka ne? Zopakuj ho třeba po pár dnech a čárka by měla být silnější! A jo, představ si, když je NECHRÁNĚNÝ sex, a chlap se udělá, tak světe div se, MŮŽEŠ OTĚHOTNĚT!!
![]()
@Lu66 píše: ??? To píše nějaká 13ka ne? Zopakuj ho třeba po pár dnech a čárka by měla být silnější! A jo, představ si, když je NECHRÁNĚNÝ sex, a chlap se udělá, tak světe div se, MŮŽEŠ OTĚHOTNĚT!!![]()
![]()
Jí asi spíš zarazilo, že je to jen týden od toho styku, ne?
@ivašot. píše:
Jí asi spíš zarazilo, že je to jen týden od toho styku, ne?
Hele vidím tam ducha, třeba se to fakt může stát, jak jsem napsala, test může zopakovat… ![]()
@ivašot. K tvorbě hCG dochází již od 7. dne od oplodnění, - tolik náš zdroj informací
Myslím, že teoreticky ano. Já měla slabého ducha 8.den po oplození (po IVF).
Jeee, tady je to zase samá přívětivá duše. Kdyby ten duch byl slabší, tak tu každý napíše:”Seš nemocná, testovat 7 dní po styku, nic tam nevidím, negativní, protože musí být…..” a když tady holka dá test, kde je očividně pozitivní, a mně to tedy přijde extrémně brzy, na takovou čárku, tak to je:”Seš deb.il, že sem píšeš, když to asi sama vidíš….” No jasně, že vidí, ale přijde jí to prostě logicky divný. ![]()
Zakladatelko, a jsi si jistá, že to bylo před týdnem? Kdybys napsala 10 dní, tak to odpovídá, ale týden je teda opravdu silná. Kdy čekáš (spis asi tedy ne) ms?
To mi přijde opravdu brzo na 7 dní…taková čárka ale možný je vše očividně ![]()
Ahojky může tě mi poradíte mi prosím udělá těhotná tes vypadat tak něco šou tak dvě čárky my mojim přítele snažíme se o miminko děkuji
![]()