Testíky, testíky - falešně pozitivní

20
19.9.23 15:01

Testíky, testíky

Děvčata měla jste některá něco podobného? Minulý měsíc jsem si udělala po termínu menstruace těh. test, poněvadž se menstruace nedostavila. Byl tam duch, ale opravdu viditelnej, další den, další těh. test o hodně silnější duch než předtím. Nakonec se menstruace dostavila. Víc jsem to tudíž neřešila. Teď opět to samí, jenže vím že jsme pokaždé použili ochranu, i když ani to není 100%. Občas mi falešně pozitivní testy způsobila cysta, ale to bylo tak, že byl pozitivní jeden test z 5. Na netu jsem vyčetla, že to můžou způsobit i různé (nádůrky). Jinak s ničím se neléčím, používám vždy Mamatest. Zítra jdu k doktorovi, takže jsem zvědavá, co mi poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2785
19.9.23 15:12

A k tomu doktorovi jdeš s čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.23 15:19
@Bellamia píše:
A k tomu doktorovi jdeš s čím?

Právě kvůli tomu, že mám pořád ty testy s duchem a že tentokrát jsem ani menstruaci zatím nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11996
19.9.23 15:26

Že je to celé nějaké rozpité a za mě vadný test…Co takhle použít jinou značku? Mamatesty dělá často falešné duchy..je tu o tom asi milion diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.23 15:35
@Vladusxx píše: Že je to celé nějaké rozpité a za mě vadný test…Co takhle použít jinou značku? Mamatesty dělá často falešné duchy..je tu o tom asi milion diskusi

To bude asi jen tím, že jsem fotila docela brzy. Jinak jsou duchy viditelný o dost víc, bohužel je mrskám hned do koše a nefotím. Zkoušela jsem i jiný testy a i ty tam měli ducha, jen ten digitální ukázal negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
19.9.23 15:37

Testíky a nádůrky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15554
19.9.23 15:43

@anicckaa čárka není celá. Když se mamatest špatně namočí (hodně k čárce nebo ve sklonu), tak tohle dělá. Musí se namáčet kolmo a jen tak do poloviny absorbcni části. Dřív mi to dělali taky a myslela jsem si, že je něco špatně. Špatně nebylo nic :lol: můžeš zkusit ještě jinou značku, třeba Dr. Maxe a vsadím se, že bude bílý :palec: když bude jiná značka bílá, nemusíš zbytečně plašit sebe ani lékaře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15554
19.9.23 15:46

@anicckaa mám s ním bohatou zkušenost za tři roky testování :D tohle jsou ty nejkrásnějších falešné čárky, co udělal, když se nedodrží to, co jsem napsala 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.23 15:50
@bacova.mi píše:
@anicckaa mám s ním bohatou zkušenost za tři roky testování :D tohle jsou ty nejkrásnějších falešné čárky, co udělal, když se nedodrží to, co jsem napsala 🙈

Tak to koukám, já měla právě ducha i od jiných značek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15554
19.9.23 15:54

Některé značky je dělají, mamatest, Pepino, intime, sluníčko- ty hodně často. Nejspolehlivější je asi Dr. Max a livsane. Sice mají barviva méně a ukáží // o pár dní déle než mamatest, ale aspoň nedělají falešné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.9.23 16:05
@bacova.mi píše:
Některé značky je dělají, mamatest, Pepino, intime, sluníčko- ty hodně často. Nejspolehlivější je asi Dr. Max a livsane. Sice mají barviva méně a ukáží // o pár dní déle než mamatest, ale aspoň nedělají falešné :palec:

Jéé, tak to moc děkuji za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital