Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, po 3 dny 13 (nahoře), 14 a 15 dpo (dole) test vypadá stejně- nesílí. Máte někdo zkušenost
@methis píše:
Ahoj, po 3 dny 13 (nahoře), 14 a 15 dpo (dole) test vypadá stejně- nesílí. Máte někdo zkušenost
Testuje se obden. Nemusí to nic znamenat. U mě málo sílící test znamenal konec. Ale nemusí to tak být u všech. Lepší je si zajít 2× na krev jako samoplátce.
Mám zkušenost že některé testy mají málo barviva..taky sem měla nějaký zelený a čárka byla sotva viditelná a na jiném testu byla dálnice…nicméně s takovouhle čárkou už bych tak jako tak dál netestovala a objednala se k lékaři tak aby to vycházelo cca na 7-8tt dle MS…ona síla čárky na testu ti toho stejně moc nepoví..přesnější je dojít si 2× po sobě na krev s několikadenním rozestupem…
Mám zkušenost, že je nejlepší si udělat test 1× a když je pozitivní tak se cca za 3 týdny objednat na prohlídku.
Prosím tě, co na tom chceš vykoukat
Test je pozitivní, objednej se k lékaři na cca 8tt a dal to neřeš. Síla čárky ti nic neřekne o prosperitě těhotenství.
A proč testuješ jak švihlá?
Je pozitivní? Je! Tak se obj k doktorovi.
Stejny test, stejna doba testovani, prvni celkem silny, po 4 dnech slabsi a po dalsich 2 dnech duch. Zatim jsem v 15tt ![]()
Ahoj holky, ráda bych znala váš názor. Od úterka doušek (první test, 11DPO), ve čtvrtek pozitivní digi test, dnes(14DPO - termín MS) dělaný znovu proužkový a přijde mi, že vůbec nesílí. To asi nevypadá moc nadějně? Díky
@sojka20 ja mela takovyho ducha 13 DPO. Zkus zitra zajit na krev a pak ve stredu nebo ctvrtek znovu a budes mit jasno ![]()
Jo a testy dr. Max maji asi min barviva… pri hodnote v krvi cca 1500 jednotek mi test vysel slabe. Byl slabsi nez predchozi den
@Lenny1742 Ahoj, děkuji za zkušenost. Už mi i jinde holky psaly, že Dr.Max má asi méně barviva. Teoreticky jsem včera nemusela být 14, ale 13DPO. Na zítra jsem si objednala GS Mamatest, MS zatím nepřišla(mám ji jak hodinky) a případně ve středu bych zašla k doktorovi na krev, jak to vypadá, snad je bublinka bojovník ![]()
@sojka20 píše:
@Lenny1742 Ahoj, děkuji za zkušenost. Už mi i jinde holky psaly, že Dr.Max má asi méně barviva. Teoreticky jsem včera nemusela být 14, ale 13DPO. Na zítra jsem si objednala GS Mamatest, MS zatím nepřišla(mám ji jak hodinky) a případně ve středu bych zašla k doktorovi na krev, jak to vypadá, snad je bublinka bojovník
Nechoď k doktorovi zbytečně brzo. Stačí až v cca 8tt. Jinak se budeš akorát nervovat. Osobně bych otestovala až cca 5 dní po vynechání menstruace. A pak řešila co dál.
@sojka20 píše:
Ahoj holky, ráda bych znala váš názor. Od úterka doušek (první test, 11DPO), ve čtvrtek pozitivní digi test, dnes(14DPO - termín MS) dělaný znovu proužkový a přijde mi, že vůbec nesílí. To asi nevypadá moc nadějně? Díky
Doušek
![]()
To už je fakt moc. ![]()
@methis já měla pořádně silný test až teď asi 10 dnů po vynechání MS, do té doby taky jen takový slabší.
@nozu Já mám právě od doktora “nařízeno” ozvat se po pozitivním testu (což samozřejmě uvidím v těch následujících dnech, jestli zesílí), protože jsem 5m. po operaci endometriozy a mám jen jeden vejcovod, jinak bych to tak nehrotila
@Šmoulice Jsem ráda, že jsem tě pobavila, udělala jsme takovou blbou zdrobnělinu, no ![]()
@sojka20 no tak s pozitivním testem se k doktorovi volá. Ale běžně se chodí na kontrolu až kolem toho 8tt. Ty ale máš specifickou situaci, tak uvidíš.