Bezpečná autosedačka Cybex Juno fix

Máte zkušenost s Cybex Juno Fix?

Přidejte zkušenost s Cybex Juno Fix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
quassa
14.1.13 08:30

Takže když auto isofix nemá, tak je zbytečné kupovat sedačku s isofixem, když stejně budu muset poutat pásama, jo?

• Citovat
  • Upravit
13818
14.1.13 08:31

@SonaBN pokud se třeba v blízké době nechystáte měnit auto, tak ano, je to zbytečné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.1.13 12:35

Tak tahle diskuse se mi hodí, už týden koukám na všechny možný testy a tahle juno se mi líbí nejvíc. Jen ted resím problém, v kvetnu máme jet do Itálie, ale bojim se, že málá jeste nebude mít 9kg, myslím, že do té doby tak 8,5, myslíte že to je velký problém? Jinak jí bude v kvetnu 13m a sedí samozřejmě už ted. Na vajíčko bude už dlouhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
14.1.13 13:00

@SonaBN tak pokud uvažujeme o pultíkových sedačkách Cybex, tak si neumím představit ji nepoutat ani když je fixlá v izofixu…jak jinak by tam ten pultík držel? 8o Ne, ta se poutat prostě musí, protože pultík se před dítě jen předsune, takže každé dítě okamžitě, kdyby nebyl připoutaný, tak ho dá pryč, navíc i kdyby nedalo, tak při prudkém zabrždění (neřku-li nárazu) by samozřejmě setrvačností letěl nejdřív pultík a pak hned za ním dítě :zed:

u jiných sedaček (jako Römer a další), kde je dítě připoutáno v samotné sedačce pásem, tak izofix stačí, ale u Cybexů prostě ne, ať je či není izofix, pás musí být vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
14.1.13 15:27

@elanaa Aha, no já tu sedačku nikdy neviděla „naživo“ jen jsem dnes narazila na tuhle diskuzi a vzhledem k tomu, že v brzké době budu větší autosedačku řešit, tak mě to zajímalo :)

• Citovat
  • Upravit
102087
14.1.13 18:07

@abela Tak ve 13 měsících bych už to půl kilo neřešila a dala ji tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.2.13 12:47

Cybex Juno-Fix

Zdravím všechny majitele Cybex sedaček :-),
mohu vás poprosit o zkušenosti s následujícím:??

Jak se dětem v této sedačce spí, hlavně při delších cestách Chorvatsko, Slovensko???
Nepadá jim hlavička? Poloha na spánek mi příjde skoro totožná s polohou v sedu…

Jak se děti vejdou do sedačky v zimních měsících v bundičce, nebo kombinézce.
Máme Ford Galaxy a chvíli trvá než se zahřeje, takže krátké trasy v mrazivých dnech musíme absolvovat v bundách.
Děkuji N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario