Bezpečná autosedačka Cybex Juno fix

15
13.1.13 22:40

Bezpečná autosedačka Cybex Juno fix

Holky poraďte, vybrala jsem autosedačku Cybex Juno fix. Podle testů nejbezpečnější ve své kategorii. Doma se strhla neskutečná hádka, nedokázala jsem odpovědět na otázku - NEMŮŽE DÍTĚ Z AUTOSEDAČKY VYLETĚT, KDYŽ NABOURÁTE A SKONČÍTE NA STŘEŠE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Juno Fix?

Přidejte zkušenost s Cybex Juno Fix
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
13.1.13 22:56

Rozhodně nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 22:59

Ahoj.my mame taky pultikovku, ale cybex pallas fix s izofixem. prave se mimi nemuze vypadnout! protoze ten pultikje siroky! kdyz v ni mala zacala jezdit(v 7mesicich)tak ji koukali jen chodidla. proste to mimi to udrzi! uvidis, az zajedete do kramu a mimco do ni date, tak manzel pochopi, ze vypadnout nemuze;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.13 23:02

Ivčo, kéž bys měla pravdu. Jeli jsme ji dnes koupit. Řekl vyber, koupíme. Jak ho znám, vybrala jsem tu nejlepší, nejbezpečnější podle testů a ejhle. Ten dotaz v obchodě, nemůže z toho vyletět? To mě rozsekalo, nedokázala jsem odpovědět a ještě teď jsme se pohádali. Protože testy jsou všechny podplacené :-( ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.1.13 23:19

Hele, když malému spadlo do klína autíčko, tak jsem ho nedokázala vyndat… musela jsem zastavit, rozepnout pás, sundat pultík… fakt je to natolik napevno, že to jinak nešlo, takže rozhodně nevypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.13 23:22

Mám pocit, že mám doma exota :-((( napřed dohady kvůli kočárku, teď autosedačka.. Je fakt, že chlapi jsou z marsu.. Myslím, že budu muset napsat, na výrobce :-D Každopádně, věřím, že je nejlepší si to ozkoušet. Dobrý poznatek s hračkou, jsem ráda, za koment Jani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13818
13.1.13 23:23

Rozhodně nemůže, vždyť dítě sedí v pravém úhlu… To je jako když ho zapasuješ za pultík jídelní židle, taky ho jen tak nevytáhneš, pokud je ten pultík úplně u bříška. A ta sedačka je ještě vymakanější ;)

A testy nejsou podplacené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.1.13 23:23

Vypadnutí bych se určite nebála, kdyby mohl vypadnout, byly by ty sedačky ztrácely význam. Pás v autě se zasekne při nárazu a v samotné autosedačce jsou pásy mám dojem 4 bodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.13 23:26

AnastazieB - to počkej až budeme kupovat jídelní židličku :-D dneska jsem na jednu ukázala :-D je fakt, chtěla jsem dřevěnou jakou jsem měla doma já jako malá, ale neměli. Koukla jsem na podobnou a ta byla strašně nízká a taková blbá, ale jinak se mi nic moc nelíbilo… Jídelní židlička bude další středobod (počítám do měsíce) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 23:27

@krtecekmaa proste rekni:berem tuhle a hotovo;-)vis co bude nejlepsi? at se podiva na youtube na crach testy! a ne nadarmo jsou ty pultikovky nejbezpecnejsi! testuji je i kdyz hodi auto pres strechu.ten pultik je opravdu napevno. a jak se tu pise o te hracce.male kdyz zapadl dudlik, tak jsem tez musela rozepinat.muj muz z ni take nebyk nadsen.kdyz jsme ji ale koupili a vyzkousel napr isofix, je vyplacanej do ted a nelituje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.13 23:29

Tahle autosedačka má ty pásy jinak, sama o sobě nemá žádné a to se mu zdá nejnebezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.1.13 23:31
proste rekni:berem tuhle a hotovo;-)vis co bude nejlepsi? at se podiva na youtube na crach testy! a ne nadarmo jsou ty pultikovky nejbezpecnejsi! testuji je i kdyz hodi auto pres strechu.ten pultik je opravdu napevno. a jak se tu pise o te hracce.male kdyz zapadl dudlik, tak jsem tez musela rozepinat.muj muz z ni take nebyk nadsen.kdyz jsme ji ale koupili a vyzkousel napr isofix, je vyplacanej do ted a nelituje

Tak to asi neprojde, musím mít argumenty :-( má pocit, že se mi líbí jen podle vzhledu, dokola omílám, že vyšla v testech nejlíp, ale jeho názor na testy jsem už psala. Ještě zkusím najít na youtube, to mě nenapadlo, děkuju za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
14.1.13 07:39

Koukala jsem na tu autosedasku Cybex Pallas 2 a chtěla jsem se zeptat na http://www.malvik.cz/…s-2-Fix-2013 píšou, že je také kompatibilní i s automobily, které nemají ISOFIX systém.

Co to znamená? Jak se to do toho auta přidělává? Jaké auta mají ten ISOFIX systém? Nějak tomu nerozumím :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31427
14.1.13 08:08
No nemůže, protože ten pultík je držený pásem. Takže říct, že dítě může z Junofix vyletět je totéž, jako si představit, že dospělý, připoutaný tříbodobým pásem, může při nárazu ten pás „podletět“ a vyletět ven. Naprosto stejné-tudíž blbost. Kdepak, když je pás správně zapasovaný (tj. zaseklý v té drážce) v pultíku, tak se ani nehne.
@krtecekmaa píše:
Tahle autosedačka má ty pásy jinak, sama o sobě nemá žádné a to se mu zdá nejnebezpečnější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13818
14.1.13 08:27

@SonaBN isofix jsou taková železná oka v sedadle v autě, do kterých se železným koncem nacvakne autosedačka. Je to nerjlepší, nejlíp to drží. Pak už se nemusí sedačka poutat pásem z auta. No a když v autě isofix není, tak se připoutá pásem jako normální autosedačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí