Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky poraďte, vybrala jsem autosedačku Cybex Juno fix. Podle testů nejbezpečnější ve své kategorii. Doma se strhla neskutečná hádka, nedokázala jsem odpovědět na otázku - NEMŮŽE DÍTĚ Z AUTOSEDAČKY VYLETĚT, KDYŽ NABOURÁTE A SKONČÍTE NA STŘEŠE?
Máte zkušenost s Cybex Juno Fix?
Přidejte zkušenost s Cybex Juno FixAhoj.my mame taky pultikovku, ale cybex pallas fix s izofixem. prave se mimi nemuze vypadnout! protoze ten pultikje siroky! kdyz v ni mala zacala jezdit(v 7mesicich)tak ji koukali jen chodidla. proste to mimi to udrzi! uvidis, az zajedete do kramu a mimco do ni date, tak manzel pochopi, ze vypadnout nemuze;-)
Ivčo, kéž bys měla pravdu. Jeli jsme ji dnes koupit. Řekl vyber, koupíme. Jak ho znám, vybrala jsem tu nejlepší, nejbezpečnější podle testů a ejhle. Ten dotaz v obchodě, nemůže z toho vyletět? To mě rozsekalo, nedokázala jsem odpovědět a ještě teď jsme se pohádali. Protože testy jsou všechny podplacené
ach jo.
Hele, když malému spadlo do klína autíčko, tak jsem ho nedokázala vyndat… musela jsem zastavit, rozepnout pás, sundat pultík… fakt je to natolik napevno, že to jinak nešlo, takže rozhodně nevypadne.
Mám pocit, že mám doma exota
napřed dohady kvůli kočárku, teď autosedačka.. Je fakt, že chlapi jsou z marsu.. Myslím, že budu muset napsat, na výrobce
Každopádně, věřím, že je nejlepší si to ozkoušet. Dobrý poznatek s hračkou, jsem ráda, za koment Jani.
Rozhodně nemůže, vždyť dítě sedí v pravém úhlu… To je jako když ho zapasuješ za pultík jídelní židle, taky ho jen tak nevytáhneš, pokud je ten pultík úplně u bříška. A ta sedačka je ještě vymakanější ![]()
A testy nejsou podplacené ![]()
Vypadnutí bych se určite nebála, kdyby mohl vypadnout, byly by ty sedačky ztrácely význam. Pás v autě se zasekne při nárazu a v samotné autosedačce jsou pásy mám dojem 4 bodový.
AnastazieB - to počkej až budeme kupovat jídelní židličku
dneska jsem na jednu ukázala
je fakt, chtěla jsem dřevěnou jakou jsem měla doma já jako malá, ale neměli. Koukla jsem na podobnou a ta byla strašně nízká a taková blbá, ale jinak se mi nic moc nelíbilo… Jídelní židlička bude další středobod (počítám do měsíce) ![]()
@krtecekmaa proste rekni:berem tuhle a hotovo;-)vis co bude nejlepsi? at se podiva na youtube na crach testy! a ne nadarmo jsou ty pultikovky nejbezpecnejsi! testuji je i kdyz hodi auto pres strechu.ten pultik je opravdu napevno. a jak se tu pise o te hracce.male kdyz zapadl dudlik, tak jsem tez musela rozepinat.muj muz z ni take nebyk nadsen.kdyz jsme ji ale koupili a vyzkousel napr isofix, je vyplacanej do ted a nelituje
Tahle autosedačka má ty pásy jinak, sama o sobě nemá žádné a to se mu zdá nejnebezpečnější.
Tak to asi neprojde, musím mít argumenty
má pocit, že se mi líbí jen podle vzhledu, dokola omílám, že vyšla v testech nejlíp, ale jeho názor na testy jsem už psala. Ještě zkusím najít na youtube, to mě nenapadlo, děkuju za tip!
Koukala jsem na tu autosedasku Cybex Pallas 2 a chtěla jsem se zeptat na http://www.malvik.cz/…s-2-Fix-2013 píšou, že je také kompatibilní i s automobily, které nemají ISOFIX systém.
Co to znamená? Jak se to do toho auta přidělává? Jaké auta mají ten ISOFIX systém? Nějak tomu nerozumím
![]()
@krtecekmaa píše:
Tahle autosedačka má ty pásy jinak, sama o sobě nemá žádné a to se mu zdá nejnebezpečnější.
@SonaBN isofix jsou taková železná oka v sedadle v autě, do kterých se železným koncem nacvakne autosedačka. Je to nerjlepší, nejlíp to drží. Pak už se nemusí sedačka poutat pásem z auta. No a když v autě isofix není, tak se připoutá pásem jako normální autosedačka.