Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenot s bidetovým prkýnkem, nejlépe to ze SIKA https://www.siko.cz/…t/zbozi/ba16 , ale uvítám zkušenosti i s jinými značkami.. Přijde mi celkem drahé, ale místo na bidet nemáme a sprška nám nepřijde zrovna ideální..
Ahoj ![]()
Můžu jenom doporučit!!! Skvělá věc
My máme značku GEBERIT, ale ta už v domě byla, když jsem se nastěhovala.
Já trpím na hemeroidy, takže tohle je pro mě super. Odpadá problém s tím, že se špatně utřeš… Rozhodně ano a ta cena mi nepřijde zas tak moc
jděte do toho!
@LolitkaP děkuju
on má hemoroidy manžel právě.. už i operovaný a furt se to vrací, tak sme chtěli investovat v rámci možností.. a ten váš, nemáte odkaz prosím? ![]()
@Trinetka Hledala jsem ho a nenašla, asi se ten typ už nedělá, ale taky jsem zjistila, že ten GEBERIT stojí i 30 000, takže váš za 10 je v pohodě ![]()
@LolitkaP fíha, za třicku.. to je teda pálka
a nám se zdá drahý i za těch 10
Tak fajn děkuju za zkušenost
Asi do toho půjdem ![]()
@Trinetka Není zač. Ta 10 je v pohodě, nevím jaké mají záruky, ale já ho už nějakých 6 let používám
Tak ať dobře slouží
![]()
Pokud máte u záchodu i umyvadlo, dá se také pořídit baterie s bidetovou sprchou, je to o dost levnější a funkce je podobná. Plus já to používám na napouštění kýblů, abych je nemusela zvedat do vany nebo dřezu ![]()
@Tansele sprška nám nepřijde zrovna ideální, tak nějak míň hygienická než bidet nebo to prkýnko.. koupelna se předělává komplet, ještě není natažená voda ani elektrika, ale sprška nás prostě nezaujala.. Já nejsem žádný tintítko, takže zvedat kýbl mi neva ![]()
Máme bidetku, a je super. Nedovedu si představit toto umývat (např. po střevní chřipce - horem, spodem), budeš potřebovat tak kartáček na zuby. Bidetka bude za pár korun, přivedeš tam rovnou teplou vodu, je to i ekonomičtější. Navíc se s bidetkou dobře záchod umývá. Nevím, já nemám ráda ani klasický bidet, vadí mi, že to ženským teče zezadu…