Bidetové prkénko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4798
22.10.15 09:58

Bidetové prkénko

Ahoj, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenot s bidetovým prkýnkem, nejlépe to ze SIKA https://www.siko.cz/…t/zbozi/ba16 , ale uvítám zkušenosti i s jinými značkami.. Přijde mi celkem drahé, ale místo na bidet nemáme a sprška nám nepřijde zrovna ideální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2077
22.10.15 10:43

Ahoj :mavam:
Můžu jenom doporučit!!! Skvělá věc :) My máme značku GEBERIT, ale ta už v domě byla, když jsem se nastěhovala.
Já trpím na hemeroidy, takže tohle je pro mě super. Odpadá problém s tím, že se špatně utřeš… Rozhodně ano a ta cena mi nepřijde zas tak moc :) jděte do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.10.15 11:05

@LolitkaP děkuju :) on má hemoroidy manžel právě.. už i operovaný a furt se to vrací, tak sme chtěli investovat v rámci možností.. a ten váš, nemáte odkaz prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
22.10.15 11:29

@Trinetka Hledala jsem ho a nenašla, asi se ten typ už nedělá, ale taky jsem zjistila, že ten GEBERIT stojí i 30 000, takže váš za 10 je v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.10.15 11:43

@LolitkaP fíha, za třicku.. to je teda pálka :-D a nám se zdá drahý i za těch 10 :) Tak fajn děkuju za zkušenost :) Asi do toho půjdem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
22.10.15 11:59

@Trinetka Není zač. Ta 10 je v pohodě, nevím jaké mají záruky, ale já ho už nějakých 6 let používám :) Tak ať dobře slouží ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.10.15 12:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.10.15 12:49

Pokud máte u záchodu i umyvadlo, dá se také pořídit baterie s bidetovou sprchou, je to o dost levnější a funkce je podobná. Plus já to používám na napouštění kýblů, abych je nemusela zvedat do vany nebo dřezu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.10.15 13:43

@Tansele sprška nám nepřijde zrovna ideální, tak nějak míň hygienická než bidet nebo to prkýnko.. koupelna se předělává komplet, ještě není natažená voda ani elektrika, ale sprška nás prostě nezaujala.. Já nejsem žádný tintítko, takže zvedat kýbl mi neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.15 22:08

Máme bidetku, a je super. Nedovedu si představit toto umývat (např. po střevní chřipce - horem, spodem), budeš potřebovat tak kartáček na zuby. Bidetka bude za pár korun, přivedeš tam rovnou teplou vodu, je to i ekonomičtější. Navíc se s bidetkou dobře záchod umývá. Nevím, já nemám ráda ani klasický bidet, vadí mi, že to ženským teče zezadu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný