Razítka na sušenky

1059
21.10.15 16:34

Razítka na sušenky

Ahoj,
mám na Vás takový dotaz. Nevíte náhodou, kde by se nechalo vyrobit razítko na sušenky s vlastním motivem?
Googlila jsem, ale našla pouze jednu možnost na Fler a to razítko ze dřeva. Z toho dřeva nejsem moc nadšená, protože bych to musela neustále umývat od těsta a nemám k tomu moc důvěru.
Moc děkuji za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
977
21.10.15 16:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.10.15 16:41

@VerousekVracov děkuji ale jde mi o to, abych si na razítko mohla nechat udělat logo a propagovat tak firmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
21.10.15 16:44

@PavlaPir ahááá, tak to jsem špatně četla, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
21.10.15 16:48

Asi by to mělo mít atest na potraviny, já bych popřemýšlela o silikonu třeba na váleček nebo jako formu, něco jako http://www.metalplastform.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.10.15 17:06
@zrcadlo píše:
Asi by to mělo mít atest na potraviny, já bych popřemýšlela o silikonu třeba na váleček nebo jako formu, něco jako http://www.metalplastform.cz/index.php?…

stačí když dá k sušence nápis dekorační předmět a nemusí mít atest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
21.10.15 17:26
@jdukolem píše:
stačí když dá k sušence nápis dekorační předmět a nemusí mít atest

Jo, to je pravda, skoro všichni menší prodejci perníčků třeba na Fleru toto píšou. Ale já jsem jednou dostala od docela významné firmy plyšovou hračku pro dítě s velkou cedulkou „Toto není hračka, ale dekorační předmět“ a docela mě to naštvalo, že tak velká firma není schopna zajistit buď opravdu hračku, nebo dávat něco, co nemusí mít tyto dodatky. Chápu, že legislativa je neúprosná, ale na mě jako na zákazníka to nepůsobí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.10.15 17:57
@zrcadlo píše:
Jo, to je pravda, skoro všichni menší prodejci perníčků třeba na Fleru toto píšou. Ale já jsem jednou dostala od docela významné firmy plyšovou hračku pro dítě s velkou cedulkou „Toto není hračka, ale dekorační předmět“ a docela mě to naštvalo, že tak velká firma není schopna zajistit buď opravdu hračku, nebo dávat něco, co nemusí mít tyto dodatky. Chápu, že legislativa je neúprosná, ale na mě jako na zákazníka to nepůsobí dobře.

tak pokud je to velká firma tak je jasné že v rámci image by to vypadalo lépe rozhodně, ale v případě malé firmičky to i chápu, ony ty atesty budou nejspíš hodně drahé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.10.15 21:13

No holky jedná se o malou firmičku, ale je pravda že nabízet kafe a k tomu sušenky u kterých bude cedulka- dekorační předmět asi nebude úplně fajn :)
Ale díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.2.18 14:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie