Chránič omítky za postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
17.10.15 00:27

chránič omítky za postel

Hledám nápad jak ochránit omítku za postelí. Manžel furt nadává, že ta zeď bude za chvíli zničená, když se o ní otírají peřiny.
Kdysi se dala sehnat taková jakoby bambusová role, která se dala za postel. Akorát se mi vzhledově nelíbí a myslím, že se to dnes už nedá sehnat. Ani nevím, jak se to jmenuje.
Nebo co třeba látkové kapsáře? Dají se sehnat kdekoliv a jsou velice pěkné a užitečně. Ale nevím jak hodně tu omítku ochrání, jestli to nebude za pár let ještě víc odřené ta omítka.
Máte nějaký dobrý tip co by se dalo použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1764
17.10.15 06:24

@tapinka123 synovi jsme teď pořizovali kapsář, zadej do Google kapsáře na zeď a vyskočí ti několik odkazů, stačí si jen vybrat a nebo říct nějaké šikovné švadleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.10.15 07:27

@tapinka123 určitě látkový kapsář! Já třeba brala od téhle paní a jsem moc spokojená, snad nevadí že udělám reklamu :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…stel-443214/
Bambus bych teda nedala, to vypadá příšerně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.10.15 08:05

My jsme nalepili bílé korkové obklady. Vypadá to krásné a navíc je to i teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fialovákoala
17.10.15 09:03

@tapinka123 Ja dala omyvatelnou tapetu.Ale ne takovou tu hnusnou lesklou, ale vinylovou, krasnou a oddelilatod malby ten prechod polystyrenovou listou.

• Citovat
  • Upravit
1695
17.10.15 09:12

@tapinka123 A hledáš vlastně k dětské posteli nebo pro vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.10.15 12:43

Jestli do dětského pokoje, tak kamarádka nálepila na zeď k posteli malému hezkou barevnou karimatku, vypadalo to dost dobře a ještě je to měkoučké a hřeje. Vůbec jsem nepoznala, že je to karimatka, až když mi to rekla.Byla s nepatrným vzorkem a fakt pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.10.15 12:44

Koupili jsmev bauhausu široké prkno, nalakovali a přišroubovali na zeď. Máme dřevěné postele, vypadá to skvěle. Kapsář bych nechtěla ani k dětem ani k nám. Je to akorát lapač prachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.10.15 14:33

Děkuji moc za nápady, myslím že mám z čeho vybírat. proberem to s manželem a něco vymyslíme. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.10.15 14:37

Jinak je to teda pro děti za dětskou postel. Ty kapsáře se mi vážně líbí. Hlavně i od té paní @aleba co jsi posílala odkaz. A ta karimatka mě taky zaujala, díky @Andy199

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12845
22.8.21 14:56

Ahoj, obnovuji téma. Podotýkám, že to nemá být na dětskou postel, ale pro dospělého.
Ráda bych jednoduchou instalaci i odinstalaci (lepení?).
První možnost je asi omyvatelná tapeta-nevím, jak dlouho to vydrží a asi je to studené?
Další možnost by mohla být nějaká překližka tohoto typu https://www.bauhaus.cz/…zka-22390431 natřená nějakým lakem, který neškodí zdraví, ale nevím, zda by to vypadalo slušně a zda je to lepší lepit nebo je třeba přivrtat…
Další možnost je plast
https://www.vmbal.cz/…a-3-m-p6943/?… otázka je, zda by mi to zkrátili a zabrousili. Je to jednoduché na instalaci, trošku se obávám vzhledu a studenosti materiálu.
To je vše, co mě napadá. Ty pěnové děstské věci nepřichází v úvahu, jak jste to vyřešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
22.8.21 15:50

@Sany80s Ta preklizka by se dala polepit tapetou. Nebo potahovou latkou, any ladila do intetieru a pusobila teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.8.21 15:54

Já si za čelo postele na zeď přibila kusový koberec. Vybrala jsem takový, který měl ideální vzor (čtverce) a hodil se barevně k posteli i stěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.8.21 16:18

Vim ze to je asi trosku staromodni, ale mi mame u nas jeste v detskym pokojicku takovy ty rohoze https://www.vseproploty.cz/…a-1-0-x-5-m/

a za me super, ted se ten pokojik bude menit na pokoj pro hosty, ale ty rohoze tam zustanou max se soupne jejich vyska. Je to tam cca 15 let? a porad to vypada hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12845
22.8.21 16:22

@Leenvecka Děkuji, znám a dokonce se to i prodává, babička to má. Na mě je to málo učesané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný