Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Už je prostě stará, může tam být demence. Staří psi bohužel v noci občas vyštěkávají, jen tak… Plus jestli je hluchá, tak se neslyší. Po poradě s veterinářem můžete zkusit Karsivan, to trochu zbystří smysly. Nám teda u psího dědečka nepomohlo nic, až jsme ho vzali domů, spal pěkně celou noc.
@MatildaMatilda píše:
Nemůžete jí vzít na noc dovnitř do domu?
Nevydrží, dávali jsme ji na mrazy domů, ale ona tam nechce být
@Yvonne McGruder píše:
Už je prostě stará, může tam být demence. Staří psi bohužel v noci občas vyštěkávají, jen tak… Plus jestli je hluchá, tak se neslyší. Po poradě s veterinářem můžete zkusit Karsivan, to trochu zbystří smysly. Nám teda u psího dědečka nepomohlo nic, až jsme ho vzali domů, spal pěkně celou noc.
Ona zatím takhle je pořád stejná, poslouchá povely, slyší na sladkost, hluchá trochu je, ale nic extrémního, takže fakt nevím. Zkusím se na to zeptat veterinářky, děkuji
Poloslepy trinactilety bigl v mrazech venku, to je teda fakt vizitka.
Jasne ze nechce byt uvnitr, kdyz ji to nikdo nenaucil. To musite natrenovat.
@Lucie_Sx píše:
Poloslepy trinactilety bigl v mrazech venku, to je teda fakt vizitka.Jasne ze nechce byt uvnitr, kdyz ji to nikdo nenaucil. To musite natrenovat.
A jak víte, že ji to nikdo neučil? Už od mala ji na mrazy dáváme dovnitř, jenže jí to prostě vadí. Ona kolikrát v zimě spí radši i na trávě, než v boudě
Taky myslím, že doma by se uklidnila…je stará, poloslepá, nahluchlá… přes den asi vidí lépe, ale v noci vidí prd a třeba je nervózní, zranitelná… ![]()
Taky jsme měli venku psa, který nechtěl být uvnitř.. pomazlit a ven..ale to bylo velké chlupaté plemeno. Ale ke stáru vzala na milost alespoň chodbu, kde ji asi nebylo takové vedro a zároveň mohla být více s námi..
@Anonymní píše:
A jak víte, že ji to nikdo neučil? Už od mala ji na mrazy dáváme dovnitř, jenže jí to prostě vadí. Ona kolikrát v zimě spí radši i na trávě, než v boudě
Tak kdyz psa das domu pouze „na mrazy“, tak si fakt nezvykne a uvnitr je ve stresu.
Trinactilety bigl ma byt doma porad a poustet ven jen probehnout a vyvencit.
Do tydne si zvykne. Max do dvou.
Je nervózní. Pořádně nevidí, špatně slyší, tak štěká už jen z principu, aby zahnala všechno, co by jí mohlo potencionálně uškodit. ![]()
Ahoj, jdu si sem pro radu, protože jsem už zoufalá
máme bígla, kterému bude tento rok 13. Minulé léto onemocněla s očima, šedý zákal, takže furt kapeme nějaké kapky atd. podle veterinářky, ale stejně špatně vidí. Asi měsíc dozadu začala hrozně štěkat, hlavně v noci. Několikrát za noc jsem ji kontrolovala, co se děje, ale ona prostě sedí v boudě a šteká. Zkoušela jsem jí vyměnit pelech, to pomohlo na pár dní a teď to jede celé nanovo. Odpoledne si párkrát štěkne, ale nejhorší je to prostě vždy v noci. Běhali nám kolem její boudy myši, ale ty už jsme odstranili, takže opravdu netuším, čím by to mohlo být. Napadly mě ty oči, ale to by se snad nedělo jen v noci. Nezažil to někdo z vás, že by mi poradil? Nejde o to, že se nevyspím, ale spíš jestli se ona nějak netrápí
A už fakt nevím, hlavou mi běhají samé hrozné scénáře
anonym kvůli známým, děkuji