Bílá boulička na dásni

23.3.24 16:38

Bílá boulička na dásni

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s něčím takovým? Našla jsem to synovi 8 měsíců dnes na dásni. Pokud nezmizí, půjdu v pondělí k doktorce. Minulý týden měl den a půl teplotu a teď zelená rýma, ale tu má od starší sestry, mám ji i já. Chová se pořád stejně, je spokojený, nepláče, nevadí mu nijak, když mu na to sáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
23.3.24 17:21

@MarkétaElinka nemůže se klubat zoubek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.24 17:27
@Stevia píše: Více

Nejdřív jsem si to myslela, ale ještě nemá ani jeden. Sice nemusí mit rust podle tabulek, ale v tomhle místě budou až tak trojky ne? Jinak spodní jedničky má těsně před prořezáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
23.3.24 17:32

@MarkétaElinka jestli mu to nijak nevadí tak bych to nechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14717
23.3.24 18:34
@Stevia píše: Více

Taky bych to zatím nechala být a jen bych to sledovala. Já totiž hrozně nerada chodím k lékaři typu praktik nebo ORL, fakt si rozmýšlím, jestli je to potřeba. Protože tam člověk nezřídka chytne něco dalšího k tomu, co ho trápí. Dcera chytla virózu i při preventivní prohlídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
23.3.24 18:38

Neměl jste někdo v rodině opar? U prcku se prý může projevovat i takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.24 18:39
@Janča6 píše: Více

Jo to mohu potvrdit, taky už jsme si z preventivky donesli virozu. No všimla jsem si toho dnes, když to nic do pondělí neudělá, tak alespoň zavolám, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.24 18:41
@KiliSmells píše: Více

Nene, přímo u nás doma jsme nikdy nikdo žádný neměl a co jsme viděli prarodiče tak už je to týden a ti také ne. Kdyby to byl opar, nebo aft tak by ho to přeci bolelo si říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14717
23.3.24 19:03
@MarkétaElinka píše: Více

7letá dcera si začala stěžovat na bolest v puse ve chvíli, kdy už tam měla pěkně rozjetý zánět. Ukázala jsem fotku v lékárně. Lékárnice řekla, že je to od aftu, který tam musel být už minimálně týden a že to muselo hrozně bolet. Ale dcera říkala, že mi o bolesti řekla hned, jak ji pocítila, čili až měla ten rozjetý zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.24 19:54
@Janča6 píše: Více

No tak mu na to budu zkoušet dávat neocide gel a v pondělí uvidíme. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí