Bílé hrudky v pochvě

Anonymní
29.6.21 09:39

Bílé hrudky v pochvě

Zdravim. Mam takovy problem, vcera se mi na pochve udelaly takove bílé hrudky. Neni to vytok, ale kdyz se tam podivam, tak pri vstupu do pochvy proste takove malinke bílé hrudky a vypada to jako kdyz je treba mokry kapesnicek na kousicky, netece to, jen si to nasaham. Nic me nepali, ani tolik nesvedi, spis zlehka, zadny zapach nic. A citim, ze mi to zpusobuje i suchost. Jsem na dovolene, takze nemam možnoat si zajit na gyndu :( co by na to mohlo prosím pomoci takhle bezne z lekarny a ma s tim nekdo zkušenost? Co to vlastne je a odkud to prislo? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3957
29.6.21 09:48

Kvasinky… Pokud jsi na dovolené v ČR, zajdi si do nejbližší lékárny a kup si Clotrimazol mast. Přeléčit se musí i partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 10:04

@werajsik ted jsem se docetla jeste o Canestenu, co je lepsi, ten klotrimazol nebo canesten?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
29.6.21 10:06
  • Citovat
  • Upravit
3957
29.6.21 10:09

To je asi jedno. Já mám zkušenosti jen s klotrimazolem. Zkus se zeptat v lékárně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 11:06

Tak mi dali ten Clotrimazol, a snad to pomuze no. Jako ale dovnitr se do zavadi teda blbe, zlaty aplikatory :D Doufám, ze zabere a diky moc. :)

• Citovat
  • Upravit
3957
29.6.21 11:33
@Anonymní píše:
Tak mi dali ten Clotrimazol, a snad to pomuze no. Jako ale dovnitr se do zavadi teda blbe, zlaty aplikatory :D Doufám, ze zabere a diky moc. :)

Tak ono pokud tě to moc nesvědí, tak to máš v začátku a to stačí po povrchu. Pokud by se to nelepšilo, ještě existují clotrimazol vaginální čípky. Ty jsou s aplikátorem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 12:07

@werajsik no objevilo se mi to vcera k večeru, dnes jsem teda zacala mazat ale zda to mam vevnitr hloubs to netusim :think: premyslim, zda nekoupim radeji jeste preventivne ten s aplikatorem. A z ceho to muze vzniknout vlastne :think:

• Citovat
  • Upravit
3957
29.6.21 12:31

No tak to máš opravdu v začátcích. Já mastičku používám i v případě, že to už svědí pekelně.
Jinak z čeho to vzniká - to má dost faktorů.
Zkus si přečíst tohle
Já už mám kvasinky chronického rázu. Jednou za čas s tím prostě mám problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.21 22:22

@werajsik muzu se jeste zeptat, za jak dlouho to pomuze cca priblizne? Na noc jsem si vzala preventivně jeste taky clotrimazol ale vaginal tabletu na 3 dny, jinak stale mazu. Vynechala jsem sladke coz je pry nejhorsi. Nekdy mam pocit ze to fakt svedi nekdy ne, dnes jsem mela silny vytok ale mam pocit ze to bylo tou tabletou jak asi byla rozpustena jinak pres den nic :think: jsem z toho fakt vykulena a smad to zabere aspon po dobu co jsem pryc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3957
1.7.21 10:11
@Anonymní píše:
@werajsik muzu se jeste zeptat, za jak dlouho to pomuze cca priblizne? Na noc jsem si vzala preventivně jeste taky clotrimazol ale vaginal tabletu na 3 dny, jinak stale mazu. Vynechala jsem sladke coz je pry nejhorsi. Nekdy mam pocit ze to fakt svedi nekdy ne, dnes jsem mela silny vytok ale mam pocit ze to bylo tou tabletou jak asi byla rozpustena jinak pres den nic :think: jsem z toho fakt vykulena a smad to zabere aspon po dobu co jsem pryc :nevim:

JJ ten výtok je po té tabletě. Délka léčby se uvádí 7 - 14 dnů. Ty tablety jsou dost silné, takže příznaky ti během těch 3 dnů vymizí úplně. Je ale důležité na úplné zaléčení dodržet min. ten týden - na to už stačí ta mastička. Samozřejmostí je i léčba partnera mastičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 13:34

@werajsik mockrat ti dekuju za tolik info :) vylekal me prave ten vytok ktery ted je celkem silny, jakobych se cistila :lol: jestli tohle mas chronicke, lituju te, musi to bejt strasne neprijemny. Jeste jednou mockrat dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
824
1.7.21 16:47

Já to mám teď taky, ale vlastní vinou - ve vedrech jsem měla upnuté džina. Tak v létě pozor na to zapaření :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.21 09:41

@Karolína13210 no ja prave nevim z ceho to muzu mit, tak, jsem obcas ve vedrech mela upnuty leginy, nadmira sladkyho, nic moc, a kdyz uz jsem si myslela, ze je to ok tak dnes v noci me probudilo strasny svedeni :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa