Bílé pečivo a alergie

197
24.8.16 01:00

Bílé pečivo

Ahoj. Nevím zda to nazývat alergií, ale mám problém s konzumací bílého pečiva. Našla by se duše co má podobný problém? (Dr. se s tímto případem poprvé nesetkala, ale je to prý ojedinělé.)

Začlo to tím, že jsem měla řídkou stolici až průjem. Když už mi to bylo nepříjemné, zašla jsem k obvodní dr. Zeptala se mě zda jím hodně zeleniny a ovoce, mléčné výrobky - ano jím. Pak teda jestli bílé pečivo, odpověděla jsem taky ano. Řekla mi tedy ať nejím jen bílé pečivo. Ale chleba můžu. Není to bezlepková dieta. A jestli se to do měsíce nezlepší mám přijít znovu. A ono ejhle :dance: Zase normální stolice. Už to trvá minimálně rok a půl (občas totiž kousek klasického rohlíku si vezmu s zase se objeví průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
24.8.16 04:40

@Michrich
Precitlivelost na lepek ;) mě se to projevuje ve formě ekzemu na pazich. Když jím chlepa je vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.8.16 06:47

Víc vnímáš lepek…ale tak už víš kde je problém, bílému pečivu se vyhýbáš a je vše ok, ne? Jinak já teda bílé pečivo jím hodně málo, ale ne kvůli lepku, ale protože pečivo celkově jsem hooodně omezila a cítím se líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.8.16 07:39

@Kotatko03 S lepkem to právě nemá nic společného. Jen jsem se ptala zda tu není někdo kdo má podobný problém. Když dr. říkala, že jsem nebyla první kdo s tím přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek