Opruzený zadeček po průjmech

276
15.8.16 22:17

Opruzeny zadek

Ahojky holky, prosim o radu, máme 1/5 roku, do roka jsem kojila, ted sunar..
Mimco bylo v pohode nez zacaly rust molary a spicaky, vsechny temer na raz, pri nejakem vetsim vylezu se mi zdalo ze zacal byt prujem ale i takove „ukaknutí“, ze ktereho byl hned opruzeny zadek… Byla dieta, vse ok 3 tydny nic a znova, zase tak mesic a pul nic a ted znova…

Zadek je do ziva opruzeny, ale to fakt hned po jednom pokaknuti, ktere spis vypada na takovy maly prd, uz nevim co s tim, zitra zas brnknu doktorce, ale obavam se ze bude dieta :roll:
Prebaluji „hned“ venku je mimco nahate a jak rika proste to zacne takovym malym bobkem, ktery skoro neni videt a je vsakly do pleny.. Pritel tvrdi, ze to asi bide umelym mlekem, ze nesedlo, ale to by byl prujem porad ne? Nemate s tim nekdo zkusenost? Nemuze to byt zpubkama? Ted uz dorustaji posledni dolni spicaky, od vcera se prorezavaji :think:
Resim to zde, protoze uz je to po 3. co je zadek fakt do ziva rudy a je to opravdu z „niceho nic“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
15.8.16 22:22

Imazol pasta koupíš v lékárně…osobně vyzkoušeno jsem po operaci zadku… hned jak se namaže přestává pálit, svědit prostě vše slabě to chladí ikdyž je stále zadek rudý a horký… dětem jsem mazala taky a vždy pomohl a pak jsem po operaci vyzkoušela i já a nevěřila jsem, že hned uleví od bolesti ikdyž zadek vypadá stejně. Nevím jak líp to popsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.8.16 22:23

Sestra měla zkušenost, přesně takovou jak píšeš, do krve opruzeniny z průjmu při růstu zubů… Jde o období, u mé dcery to bylo tehdy taky, ne opruzeniny, ale průjem a k tomu i rýma…
Je potřeba dítě vždy umýt jen vodou, nechat vysušit, mazat. Nepoužívat ubrousky vlhčené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.8.16 22:23

Jinak si myslím, že to budou zuby obě holky když rostli zoubky tak byl průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.8.16 22:24
@Blanka S píše:
Imazol pasta koupíš v lékárně…osobně vyzkoušeno jsem po operaci zadku… hned jak se namaže přestává pálit, svědit prostě vše slabě to chladí ikdyž je stále zadek rudý a horký… dětem jsem mazala taky a vždy pomohl a pak jsem po operaci vyzkoušela i já a nevěřila jsem, že hned uleví od bolesti ikdyž zadek vypadá stejně. Nevím jak líp to popsat ;)

Pardon, za otázku.. Jsi po operaci hemeroidů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.8.16 22:29

Dekuju, Imazol je zazrak to nam pomaha hrozne, kdyz je nejhur, mimo pouzivam rybilku, zadek myji a kdyz zrovna neni moznost tak pouziji olej. ubrousky, ale to na to vliv nema ze to opruzeni vznikne takhle hned po tom prujm. prdu- asi je to i hodne agresivni ty vymes. tekutiny..
Dekuju za rady, zitra budem zase nahaty tak se to na vzduchu trochu zhoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.8.16 22:30

Trapi me to hlavne kvuli tomu jak mimco place a narika a krouti se mi, tak zkousim rady zlusenejsich, dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
15.8.16 22:40

Ja používam také imazol pastu a vždycky to pomohlo. Koupíš ji v lekarne. Malé kdyz rostou zuby tak na taky zadek rudý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.8.16 22:44
@pannda píše:
Pardon, za otázku.. Jsi po operaci hemeroidů?

ano a nepřála bych tuto operaci ani nejjjjvětšímu nepříteli byla to hrůza, ale měla jsem po porodech problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.8.16 14:04

Imazol pasta je super. Ja to delam tak, ze zadecek umyji pod vodou, osusim a na chvili prilozim obklad namoceny v silnem odvaru z repiku. Treba jen na minutu, necham oschnout a namazu Imazolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.8.16 16:51
@Blanka S píše:
ano a nepřála bych tuto operaci ani nejjjjvětšímu nepříteli byla to hrůza, ale měla jsem po porodech problémy.

Ano, slyšela jsem o tom už ledacos…Kolega z práce na tom byl a také trpěl, ale měl krvácivé hemeroidy, ty já nemám. Jen vnější a svědí. Tak se ptám, páč jsem o odstranění uvažovala, ale mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
16.8.16 21:52

Tak já měla brutální první porod a hodně jsem si vytlačila střevo ( 3cm) a druhá dcera byla až za 4 roky a ta doba mi taky nepřidala. Na operaci jsem byla po 6 letech od 1 porodu a 3m mi nefungoval svěrač :oops: než se to upravilo takže jsem nemohla nikam daleko od domova, super zážitek. Bolest po operaci byla hrozná ta první noc píchají něco na bázi morfínu po 6h a po 4h brečíš bolestí a škemráš o další..o první velké ani nemluvím porod procházka růžovou zahradou, ta bolest odezněla tak cca do třech týdnů. IMAZOL byla má záchrana :mrgreen: a nic lepšího neznám…no záleží co dělají holka co ležela semnou měla nějaké gumičky šlo malej zákrok a ta byla v pohodě a sestra říkala, že záleží o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.1.17 15:23

Ahoj, nám se skvěle odvědčila Rybilka Neo, je super v tom, že se krásně roztírá, nedělá hrudky a příjemně voní. Ocenuju obal, který má bezvadnej uzávěr, takže jde lehce a hygienicky otevírat. Obsahuje mimo jiné osvědčený Panthenol a rybí olej. K Rybilce navíc používáme ubrousky Neo Plus, také s Panthenolem a skvělé je, že se mohou spláchnout do wc. Myslím, že za ty peníze… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek