Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj děvčata, potřebuju znát názor maminek, případně i dětí, jestli by se jim takováhle hračka nejen ve školce líbila. Naše školka uvažuje o nákupu, ale nejdřív chceme znát názor maminek. Myslíte, že by tahle hračka slavila úspěch? Více je vidět ve videu, použití je hodně o fantazii dětí a učitelek.
http://www.youtube.com/watch?…
Vypada to dobre, i kdyz teda plasty nemam rada… Takze je to proste kus predrazenyho plastu, na kterym se nekdo tezce nakapsuje, tohle mne asi neprestane fascinovat
Myslim, ze ve skolce by to uspech mit mohlo, mym detem se to libi ![]()
Protože máš v nadpisu překlep, který mě sem přitáhl, tak jen zcela OT napíšu že „Hraška na zahušťování“ moc nezahušťuje, do jedný polivky jsem nasypala 3/4 sáčku za 40 kč, nedoporučuji! ![]()
Koukla jsem na video a vypada to hezky, jiste to ale nepujde tak univerzalne vyuzit. trebas na tom snehu se to urcite bude zaryvat a kacet. Moc bych do toho nevrazela.
@Pudloslava píše:
Protože máš v nadpisu překlep, který mě sem přitáhl, tak jen zcela OT napíšu že „Hraška na zahušťování“ moc nezahušťuje, do jedný polivky jsem nasypala 3/4 sáčku za 40 kč, nedoporučuji!
Hehe ten nadpis upravoval admin, ale pst ![]()
![]()
JInak díky za názory, ještě o tom ve školce popřemýšlíme