Hraška Bilibo - váš názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
880
10.12.12 17:27

Bilibo - váš názor

Ahoj děvčata, potřebuju znát názor maminek, případně i dětí, jestli by se jim takováhle hračka nejen ve školce líbila. Naše školka uvažuje o nákupu, ale nejdřív chceme znát názor maminek. Myslíte, že by tahle hračka slavila úspěch? Více je vidět ve videu, použití je hodně o fantazii dětí a učitelek.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
10.12.12 18:08

Vypada to dobre, i kdyz teda plasty nemam rada… Takze je to proste kus predrazenyho plastu, na kterym se nekdo tezce nakapsuje, tohle mne asi neprestane fascinovat :? Myslim, ze ve skolce by to uspech mit mohlo, mym detem se to libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
10.12.12 19:00

Líbí se mi to, plast kvituju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.12.12 07:06

Protože máš v nadpisu překlep, který mě sem přitáhl, tak jen zcela OT napíšu že „Hraška na zahušťování“ moc nezahušťuje, do jedný polivky jsem nasypala 3/4 sáčku za 40 kč, nedoporučuji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.12.12 07:09

Koukla jsem na video a vypada to hezky, jiste to ale nepujde tak univerzalne vyuzit. trebas na tom snehu se to urcite bude zaryvat a kacet. Moc bych do toho nevrazela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
11.12.12 12:46
@Pudloslava píše:
Protože máš v nadpisu překlep, který mě sem přitáhl, tak jen zcela OT napíšu že „Hraška na zahušťování“ moc nezahušťuje, do jedný polivky jsem nasypala 3/4 sáčku za 40 kč, nedoporučuji! :-)

Hehe ten nadpis upravoval admin, ale pst :D:D

JInak díky za názory, ještě o tom ve školce popřemýšlíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí