Billa - lahůdky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.6.23 00:32

Billa - lahůdky

Ahojte,
pracuje někdo v bille oddělení lahůdek? V pondělí nastupuji na brigádu (zatím) a chci se zeptat jestli máte dobrý kolektiv, jestli vás práce baví, jak třeba vypadá klasická ranní/odpo směna (nikdo mi při pohovoru úplně neřekl, co vše kromě obsluhy bude naplní mé práce) nebo nějaké historky se zákazníkama. Potřebuju tak spíš uklidnit, vždycky mám problém s novým kolektivem :hug: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
29.6.23 03:13
@Anonymní píše:
Ahojte,
pracuje někdo v bille oddělení lahůdek? V pondělí nastupuji na brigádu (zatím) a chci se zeptat jestli máte dobrý kolektiv, jestli vás práce baví, jak třeba vypadá klasická ranní/odpo směna (nikdo mi při pohovoru úplně neřekl, co vše kromě obsluhy bude naplní mé práce) nebo nějaké historky se zákazníkama. Potřebuju tak spíš uklidnit, vždycky mám problém s novým kolektivem :hug: Děkuji

Vždycky se najde nějaký blbec. A že ti někdo napíše, že mají kolektiv strašný neznamená, že bude i na tvém místě. A naopak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
29.6.23 07:21
@Anonymní píše:
Ahojte,
pracuje někdo v bille oddělení lahůdek? V pondělí nastupuji na brigádu (zatím) a chci se zeptat jestli máte dobrý kolektiv, jestli vás práce baví, jak třeba vypadá klasická ranní/odpo směna (nikdo mi při pohovoru úplně neřekl, co vše kromě obsluhy bude naplní mé práce) nebo nějaké historky se zákazníkama. Potřebuju tak spíš uklidnit, vždycky mám problém s novým kolektivem :hug: Děkuji

to je dotaz jak „pojďme skákat“, co ti pomůže, že v Jihlavě mají dobrý kolektiv, když ty nastupuješ v Plzni (příklad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.6.23 09:05
@Anonymní píše:
Ahojte,

Pracovala jsem v Billa několik let jako HR consultant nábor nových zaměstnanců záleží jaká má danna pobočka vedení podle toho se tam střídají lidí :lol:
Některá vedoucí po nás jako HR oddělení nechtěla za celý rok nové lidi jiná i dvakrát do měsíce.
Takže záleží na koho natrefis není to tak že všude dobré nebo všude špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat