Přestup mezi pracemi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přestup mezi prácemi
Když jsem skončil ve zkušební době k dnešnímu dni 27.6.2023 a do další práce nastupuji 3.7.2023, musím jít na ÚP nebo jak to je? Nebudou mi ty 3 pracovní dny a 2 víkendové dny nějak chybět do důchodu nebo nebude nějaký problém ohledně zdravotního a sociálního pojištění? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechám to na zkušenějších, ale pamatuju si, že jsem řešila něco podobného a hlásit na ÚP nebylo třeba.
- Citovat
- Upravit
@zektorka Řešila jsem to samé. I kdybys nastoupil v půlce měsíce, tak za tebe zaměstnavatel pojistné platí celý měsíc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zektorka píše:
Když jsem skončil ve zkušební době k dnešnímu dni 27.6.2023 a do další práce nastupuji 3.7.2023, musím jít na ÚP nebo jak to je? Nebudou mi ty 3 pracovní dny a 2 víkendové dny nějak chybět do důchodu nebo nebude nějaký problém ohledně zdravotního a sociálního pojištění? Děkuji
Pokud nechceš za těch pár dní podporu pokud máš nárok, tak se nikam hlásit nemusíš. Pojištění máš pokryto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojištění máš pokryté v červnu i červenci. A důchod bych asi neřešila, stejně většina lidí, kterým je dnes do 40 let, už žádný důchod dostávat od státu nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit