Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nevíte prosím o nějaké masti, jak se jmenuje? Chci tam jen přijít a říct, co chci, nechci se o tom bavit ![]()
Jogurt pomůže třeba při kvasinkové infekci po braní antibiotik - pomůže obnovit správnpu mikrofloru.
Jestli tam máš nějaké breberky, které tam nepatří, tak je jogurt nevyléčí.
Chce to doktora - a přeléčit i chlapa.
Infekce jsou různého původu, my ti asi těžko rekneme, jestli to jsou kvasinky nebo chlamydie nebo něco jiného. To ti řeknou buď v té lékárně nebo u lékaře. Osobně bych si to zařídila a šla k dr. Taky se vám to může táhnout měsíce a mít vážné následky. A ještě bych se zajimala, odkud to chlap donesl..
@Tiger-lily Canesten, jo? A oni jsou nějak různý druhy, že? Mám tedy říct čistě jen canesten?
@ProfZav Hmmm, to jsem mu taky hned řekla…Jestli mi zahnul nebo ne, to se dozvím těžko, prý mě nepodvedl v žádným případě.
Myslíš, že nemoc vyléčíš jogurtem? čert ví, cos chytla.. rozhodně bych neléčila doma jogurtem, ale fičela bych hned k dr..
@Anonymní píše:
@Tiger-lily Canesten, jo? A oni jsou nějak různý druhy, že? Mám tedy říct čistě jen canesten?@ProfZav Hmmm, to jsem mu taky hned řekla…Jestli mi zahnul nebo ne, to se dozvím těžko, prý mě nepodvedl v žádným případě.
Když půjdeš k dr. a ten zjistí, co to vlastně je, tak budeš vědět, jestli se to dá chytit „jen tak“ nebo to musel donést.
Holky, já kdysi měla ráno taky šílené svědění, doma žádný čípek a ten den jsem nemohla jít k Dr. ani do lékárny (do odpoledne, než by přišel chlap, bych nevydržela).
Vzala jsem si vatu, namočila ji do bílé activie a na chvíli ji dala dovnitř.
A fakt to pomohlo!!!
@Anonymní píše:
@Tiger-lily Canesten, jo? A oni jsou nějak různý druhy, že? Mám tedy říct čistě jen canesten?@ProfZav Hmmm, to jsem mu taky hned řekla…Jestli mi zahnul nebo ne, to se dozvím těžko, prý mě nepodvedl v žádným případě.
Ne jen Canesten, je jich vic druhu, chtej Canesten Gyn.
.Mohli by ti prodat ten na plisen nehtu jinak ![]()
Jak píší holky určitě přeléčit partnera. Nevěrný ti být nemusel, ale záleží na tom, jaké je to konkrétní onemocnění. Přidávám se za Canesten gyn, ale nejlepší by byla návštěva lékaře, takhle ti to nemusí pomoct a potahne se to bůh ví jak dlouho. Jogurt může ulevit od pálení apod. může pomoct na lehkou kvasinkovou infekci, ale všelék to není.
@Anonymní píše:
Hele me ten jogurt zabral…Dala jsem ho dovnitr..Ale chlap me zahejbal, asi by sis mela doma udelat poradek…:(
@Anonymní píše:
@radkka DěkujiA tím canesten gyn můžu namazat i jeho?
Není zač, ano
A poctivě, jinak se vám to bude pořád vracet.
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale jsem tak nas*aná
Po měsíci jsme měli s chlapem sex a hned druhý den mě začalo všechno svědit
Měla jsem i nějakej výtok nebo co
A chlap měl nějaký skvrnky na žaludu
No prostě na pytel
Mám malýho drobka a tak se k doktorovi jen tak nedostanu. Tak jsem si začala zavádět maxmiror, kterej mi zbyl z těhotenství. Dnes v noci jsem měla třetí a zbývají mi už jen dva… Je to trošku lepší, ale ideální to není
Kdysi jsem četla, že na tohle zabírá bílý jogurt, je to pravda? A jakej? A to si jen potřu a jak dlouho nechám působit? Omlouvám se za tak debilní dotaz, jsem už fakt z toho všeho vyhrabaná