Bílý maz u kluků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
4.4.24 08:17

Bílý maz u kluků

Hezký den, syn má bílý maz a tak jsem to teď řešila.. Jestli je to dobrý či zánět.. Naštěstí moc je čistá, ale o co jde.. Sestra říkala mazat.. Ale už neřekla čím.. Moč byla poslána po známé.. Mám tu framykoin, pinda krém.. A ještě čaj repik.. Má ho malinko červený, ptz je to boj mu sahat na pindu a přetahovat a teď ještě ta hygiena 😣.. Kroutí se a nechce.. Už od začátku, ale predkozku je lepší, než pak ho umývat.. Jsme teď po nestovicich, tak měl na chvíli klid, ptz pupínky měl i tam… Děkuji za Vaše rady 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4815
4.4.24 08:38

To bílé je smegma a je to naprosto normální. Problém by bylo akorát zarudnutí, bolestivé čůrání.
Nepíšeš, jak je dítě staré, ale za mně je tohle „násilné“ přetahování naprostá zbytečnost. Předkožka se časem uvolní sama, jak si s ním kluk bude „hrát“. (to píšu ze zkušenosti jako matka desetilého kluka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.4.24 09:11

@vedma007 2,5roku je synovi.. Upřímně, predkozku dělám cca 2-3× týdne.. Někdy jednou týdně.. Nelíbí se mu to a abych ho nutila.. Ale teď když má tohle, tak nějak mu to vyčistit musím.. Aby neměl zánět..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
12.4.24 17:30

Má takové hrudky za předkožkou? To stačí 2× denně umýt a natřít framykoinem, do 2-3 dnů to bývá OK. Kdyby to bylo hodně zarudlé nebo měl potíže při čůrání, tak k dr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí