Bílý nábytek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1943
15.11.10 19:26

Bílý nábytek

Líbí se mi bílý nábytek,který bych dala do dětského pokoje,ale bílá barva mi nepřijde nijak praktická :think: (ale hrozně se mi líbí :-) ) .Máte někdo v domácnosti nějaký bílý nábytek? Jaká je údržba?Je s tím hodně práce? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
15.11.10 19:37

absolutne bud v klidu, holky maji cely pokojicek v bile barve - postele, pradelniky, knihovnu, zidle, stul…a naproste pohoda…me vzdycky dostava muj otec - nic svetlyho nechci, na tom je vidt bordel, tak mu vzdy rikam, ze ja radeji svetly, at tu spinu lip vidim a muzu ji vycistit, nez mit tmavy veci spinavy, ale nevidet to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.11.10 19:43

mám bílou kuchyni a v pohodě, zase na tom není vidět prach jak na tmavým nabytku

• Citovat
  • Upravit
48576
15.11.10 19:45

Taky mám bílej nábytek + novej dum zařídím jen nábytkem s bílou lesklou barvou :palec: .Já si to nemohu vynachválit.Pořád vypadá jak novej a špína na tom není vubec vidět a ani otisky.Pokojíček bude taky jen v bílé :palec: :palec: :palec: :palec:
Taky si říkám že je lepší když ta špína bude vidět,tak jí hned setřu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.11.10 19:48
Kamča.dalmatinka píše:
Taky mám bílej nábytek + novej dum zařídím jen nábytkem s bílou lesklou barvou :palec: .Já si to nemohu vynachválit.Pořád vypadá jak novej a špína na tom není vubec vidět a ani otisky.Pokojíček bude taky jen v bílé :palec: :palec: :palec: :palec:
Taky si říkám že je lepší když ta špína bude vidět,tak jí hned setřu

taky mám teda bílej lesk, bílej mat mám jen jídelní stul a ten teda moc praktickej není, ale mám ho blbé proti oknu tak na něm vidím otisky když jdu okolo, ale možná je to jen tím oknem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3379
15.11.10 20:25

Taky se mi zalíbil bílý nábytek, v dětském pokojíku je super. Mám bílo-dřevěný nábytek v ložnici (zároveň to je i Natálky pokoj) a údržba je bez problému. Prach na tom není vidět. To spíš s tmavým je problém, na tom je vidět vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.11.10 20:41

Já zatím doma žádný kus bílého nábytku nemám,tak mi to přišlo,že na tom bude všechno vidět.Ale když si to tak chválíte,tak si ten malý sen asi splním.Bílý nábytek místnost krásně rozzáří a vynikne malba zdí.působí to na mě i tak nějak „čistě“.Snad tím tedy nešlápnu vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.11.10 20:50

Bílý lesk je šílenost, stejně tak černá lesklá. V lesku je všechno horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
15.11.10 21:39

Jo, s tím leskem je to asi pravda. Ono cokoliv lesklého je hrůza na údržbu. Já mám bílý mat a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.11.10 10:16

Dcera ma v pojicku bily nabytek Aneboda z Ikea a krom toho, ze hezky vypada, tak je idealni ke kombinovani s ruznymi barvami - u nas teda hlavne do ruzova + vypada u nej dobre i hodne strakaty vlneny koberec, taky z Ikea..

Leskly ja bych nechtela - jsou na nem videt otisky - segra ma lesklou bilou kuchyn, tam neter tak casto nepatla a je nastesti snadna udrzba - jen prejet vlhkou uterkou..

• Citovat
  • Upravit
726
16.11.10 14:38

Já mám bílou ložnici,a je to nádhera,jak už tady někdo psal,vypadá to čisťounce,vůbec se toho neboj,údržba úplně v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
21.1.18 09:08

Krásnou neděli, :kytka: milé ženy. V létě plánuji nakoupit jídelní stůl a pár kusů nábytku (obnovujeme postupně) a líbí se mi paradoxně dva styly. Více se však přikláním k nábytku z bílého lesku, a ptám se vás, kdo máte zkušenosti, vybrat spíše v matu nebo mohu při dvou dětech jít do lesku? Stejně jsem zvyklá pořád chodit s hadrou a uklízet, snad ta údržba nebude tak hrozná, jak mé okolí říká. Pak se mi líbí úplně opačný styl, nábytek ve stylu Bawaria, přijde mi nadčasový, ale ten skandinávský styl mě více láká - bílo šedá kombinace. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.1.18 09:23

@Voltiček Já vždycky byla proti, ale do koupelny jsme koupili bílý lesklý nábytek a světe zboř se, je to výborné. Normálně přejedu vlhkou mikroutěrkou, maximálně si vypomůžu sprejem na okna (který paradoxně na okna zásadně nepoužívám, takže jsem našla aspoň využití jinde, když už ho mám :roll: :lol: ), a to ne rozhodně denně, protože já nejsem takový ten uklízecí maniak. Nábytek se hezky leskne a i opatlání případně od pasty jde lehce dolů. Takže na údržbu je to luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
21.1.18 10:12

@Amys Děkuji za názor :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.1.18 10:37

Mám celou kuchyni v bílém lesku a velká spokojenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný