Bílý výtok - antikoncepce

39
28.6.22 16:32

Bílý výtok - antikoncepce

Holky, je normální mít bílý, takový spíš hustší výtok? Nic mě nesvědí, nepálí a výtok ani nezapáchá. Jen je ho celkem dost a je takový krémový, někdy řidší, ale stále bělavý až bílý, občas trochu nažloutlý. Při sexu s partnerem na něm vždy nějaký ten výtok je (když zaschne dělá někdy takové kuličky nebo se drolí). Už jsem takový výtok měla, ale to jsem nebrala atk a bylo to někdy před a po ovulaci, třeba pár dní, myslela jsem, že s atk ty výtoky budou minimální. :lol: Beru třetí platíčko a tenhle mám celou dobu, akorát se malinko mění struktura. Minulé plato jsem ho zas měla spíše vodnatý, ale to jsem byla i u dr. a vše cajk. Může to být antikoncepcí, že si tělo zvyká na hormony? Dělala jsem si i test ph a vyšlo mi v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.6.22 21:35

@Ivcos Mám přesně to samé. Střídá se krémový hlen s vodnatým (téměř žádným) a také netuším jestli to je z HAK nebo ne

• Citovat
  • Upravit
39
1.7.22 08:59

Mě bylo teda nakonec z více zdrojů řečeno, že pokud nejsou žádné další příznaky, mělo by to být ok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 09:11

@Ivcos i když je hlen při hak občas vodnaty a jiné problémy nemám tak to nemusím řešit? I se docela obavam, jestli je ok když se takto mění hlen :)

• Citovat
  • Upravit
39
1.7.22 09:34

Podle mě je normální, že se hustota hlenu střídá. Já ho mám teď taky už vodnatější, dneska ráno jsem se probudila a dole úplně mokro. :D Myslím, že kdyby to byly kvasinky, tak se to takhle nestřídá a byly by i jiné problémy, takže bych se nebála. :) Ale samozřejmě si nejsem 100% jistá, nejsem gynekolog. Taky záleží asi, jak moc jsi na to náchylná apod. Já jsem si nevěděla rady právě proto, že jsem je nikdy prokazatelně neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.22 10:09

@Ivcos Tak po třech dnech už mám znova bílý výtok. Takže asi mění jen množství a ten bílý hlen je tam pořád 😅

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa