Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidím sílící testy, které značí prosperující těhotenství. Gratuluji a držím palce 🍀
Děkuji Vám oběma, jak jsem říkala, mně už hrabe. Porovnávám s prvním, (testovala jsem tehdy jen jednou - den dva po vynechání a čárka byla stejně silná, jako kontrolní), a tyhle mi připadají strašně vybledlé. Ani jsem si nebyla jistá, jestli si to sílení nevsugerovávám. Ještě jednou díky moc, bude se mi spát mnohem lépe.
@Anonymní píše: Více
Neboj. Jsou jasně pozitivní. Ale chápu tvé obavy, já otěhotněla sice neplánovaně, ale celý první trimestr jsem prožila ve stresu, že to určitě nedopadne. Občas, když už se mi blížila kontrola na gyndě a já byla naprosto přesvědčena o tom, že to mimčo nezvládlo, jsem si naprosto zbytečně koupila test a pak vystresovala samu sebe přesně tímto zkoumáním, zda je čárka dostatečně silná a neslábne. Každopádně intenzita může být u těch testů zkrátka trochu různá a nemusí to mít souvislost s prosperitou těhotenství. Jeden test mi vyšel hrozně slabě někdy ke konci prvního trimestru, přitom vše bylo v nejlepším pořádku. Jsem skoro 24 TT. Takže hlavně se nestresuj, to ničemu nepomůže.
Moc držím palce.
Prosím tě, buď v klidu, já vidím jasné těhotenství… Moje čárky tak silný nebyly (pravda, je to už dlouho), a výsledek mých slabých čárek promuje.
Hezký den,
tuším, že mi tu pravdu nikdo nevyvěští, ale potřebovala bych nějaký nezaujatý názor zvenku, mně už z toho hrabe. Zdá se vám to jako spíše náznak neprospívajícího těhotenství, nebo panikařím spíše zbytečně? Chvíli jsem si absolutně jistá jedním, chvíli druhým, strašný… K lékařce jsem objednaná za týden. MS mám vždy pravidelnou 28 dní, teď zpoždění 7 dní. Příznaky by byly, ale je dost možné, že většinu dělá psychika. Snažím se na to nemyslet, netestovat, nezmatkovat, ale fakt to nedávám. Minulé těhotenství dálnice od začátku. Nepotřebuji nutně povzbudit, spíš vrátit do reality.
Přiložené foto testů je z 3. (2), 5.(2) a 7.(1) dne zpoždění.
Předem díky.