Biolit Hajánek

2238
27.8.12 08:43

Biolit Hajánek

Dobre ranko :mavam:
mam na vas dotaz-konkretne na ty, co uzivaji vyse zmineny odparovac. Vcera jsme jej koupili a hned prvni noc vyzkouseli (vlastne ani ne celou noc, jel jen cca 5hod) a kdyz jsem jej v noci vypinala ze zasuvky, prisel mi uplne vrely- fakt jsem ho skoro nemohla chytit. Mate to tak taky nektera, nebo teplota vpohode? Mam obavy, protoze je zapojen primo pod postylkou a kdyby zacal horet, tak ani nechci domyslet :roll: :roll: :roll:
diky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
678
27.8.12 08:46

Ahoj, já jsem kupovala normální biolit a taky je pon čase uplně horký. Oni tam píšou, že má být v zásuvce jen nějaký čas a pak ho vyndat, takže asi jen na noc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.8.12 08:48

Mě sestřička u doktorky říkala, že díky nim chcípaj i rybičky v akváriu, že nemáme u malého používat vůbec. Prej nejlíp ani pro dospělé, natož pro děti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.12 08:48

Hlavně tam píšou minimálně 2 metry od postýlky! Takže pod postýlkou nemá co dělat. Ale taky je ten odpařovač ráno horký. Ale to třeba i nabíječka na mobil, když jí necham v zásuvce přes noc.

• Citovat
  • Upravit
7376
27.8.12 09:07

Ten náš je také horky a hlavně mi příjde, že vubec nefunguje. Nechávám ho tam 6 hodin před večerním uspáváním, před tím vyvětrám, okna máme všechna se sítem. A stejně jsme ráno osypaní štípancema a na stropě 10 komárů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.8.12 09:10

Tak to mě taky přijde, že nefunguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.12 09:13

Tak u nás teda funguje na jedničku. Máme za sebou první noc s ním a konečně jsme bez štípanců. A to jsme měli večer 5 komárů na stropě.

• Citovat
  • Upravit
2238
27.8.12 09:58
@MarieOVMUC píše:
Ten náš je také horky a hlavně mi příjde, že vubec nefunguje. Nechávám ho tam 6 hodin před večerním uspáváním, před tím vyvětrám, okna máme všechna se sítem. A stejně jsme ráno osypaní štípancema a na stropě 10 komárů…

8o tak to potesi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
27.8.12 22:48

U nás funguje. jede celou noc a máme i otevřená okna. Horký je tak, to snad musí, aby se ten olej odpařoval.
Vloni byla dcera tak poštípaná, že jsem s ní musela k dr. štípance se jí podebraly a dostala do nich zánět. Hojila se snad 2 měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elemi
5.8.13 21:22

Biloit Hajánek

Ahojky, u nás funguje,…jen chci reagovat na to, jak ta sestřička říkala, že jí z toho chcípnou i ty rybičky v akváriu…vždyť je to tam psané, že se nesmí používat u vodních organismů :-)
Já používám tak, že před spaním zavřu na 2 hod. okna a zapojím do zásuvky, těsně před spaním vypojím ze zásuvky a otevřu okna se sítem :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4