Biopron respiron

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
515
27.11.14 20:14

Biopron respiron

Ahoj všichni, jelikož mladší syn (téměř 2a půl roku) neustále zápasí s rýmou a kašlem, tak jsem zakoupila biopron…mate s tím někdo zkušenost? Zda pomáhá? My od narození bojovali se zadní rýmou, kašlem…ted opakující se zapal plic, do kolektivu do konce roku nemůže, byl chvili v jesličkách, od ledna jde do školky. Inhalátor i masku na ecobec, ventolin doma samozřejmě máme, vše vyzkoušeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4034
27.11.14 20:52

@Maarlen Ahoj,my máme zkušenost a velice dobrou. Opravdu zabírá! Malý měl to samé, ale po změně dr.mu ta nová přišla na alergii na mléko. Když jsme mléko odbourali, nemívá ani hnisave rýmy, ani záněty průdušek, takže možná by bylo dobre taky najít příčinu, proč je takto pořád nemocný, pokud teda nějaká je, třeba není, ale bylo by dobre to zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
27.11.14 21:24

Diky za příspěvek, malý na nic alergicky ale není, i když zítra jdem zase na odbery…ty jo a do toho chod do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.11.14 17:28

@Maarlen mám zkušenost, ale už nevím, co pomohlo. :-) jestli singulair, luivac, helicid, biopron, :-) ale určitě neuškodil :hug:

úplně nejlepší zkušenost mám s ihnalací vincentky, ale musí fakt poctivě, 4× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí