Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucie749 jo po biopsii můžete krvácet i 4 týdny - 6 týdnů než se ta tkáň zaceli po celou dobu by měl bejt klidový režim a bez sexu držím palce skrze výsledky
Ty brdo tak me to udelali na kontrole, primo pan primar a bylo to smik smik a ani to nebolelo🤷♀️a jen sem lehce spinila…tak hlvne at jsou dobre vysledky☺️ 👍me ceka dalsi kontrola v dubnu zase po pul roce ☺️
Ahoj holky, tak cytologie vyšla nespecificky. Netuším co to znamená, ale stále ještě čekám na výsledky biopsie.
Neměla jste některá prosím stejný výsledek? Děkuji
@Lucie749 co přesně vyšlo z cytologie? biopsie bejva cca 14 dní až 4 týdny no těžko říct 🤔
Ahoj holky, tak výsledky biopsie jsou HSIL CIN II. Musím tedy na konizaci. S doktorem jsem domluvena na 12.4. až po dovolené. Říkal, že samozřejmě čím dřív tím líp, ale jet můžu. Jen doufam, že se to za ten měsíc teda nezhorší…Co myslíte? ![]()
Potom tedy opět stresy a čekání.
![]()
@Lucie749 do dubna se to nikam neposune dovolenou užívej te pak bude 6 týdnů klid bez sexu, bazén atd…po konizaci budou výsledky cca do 4-6 týdnů z hystologie a to vám řekne zda to tak bylo a nebo zda tam byl jiný třeba nález hlavně zda odebrali vše do zdravé tkáně držím palce ☘️ ☘️ ☘️ ( jdete na lokální nebo pod celkovou )
@Lenca118 Děkuji moc, aspoň na chvílí přijdu na jiný myšlenky.
Měla bych jít do celkové anestezie. ![]()
@Lucie749 píše:
Ahoj holky, tak výsledky biopsie jsou HSIL CIN II. Musím tedy na konizaci. S doktorem jsem domluvena na 12.4. až po dovolené. Říkal, že samozřejmě čím dřív tím líp, ale jet můžu. Jen doufam, že se to za ten měsíc teda nezhorší…Co myslíte?Potom tedy opět stresy a čekání.
![]()
Klid, to se nezhoršuje takhle rychle. A konizace je rutinní zákrok. Užijte si dovču a nestresujte se.
@Lucie749 Dovču moc závidím
![]()
CIN II znamená, že se to zachytilo včas, to ještě není rakovina, ale časem by mohla být. Konizace to vyřeší
bud v klidu a užívej.
@Lucie749 prosím kde jste byla na ty biopsii že vás uspali děkuji moc
@Lucie749 děkuji už to má za sebou bez umrtvení a anestezie a úplně v pohodě tak jsem strašně ráda
že je po strachu
@Elenagilbert vidíte jsem vám psala že to bude vše ok a že je to zvládnutelné…☘️ ☘️ 💜