Sex po potratové pilulce

Anonymní
5.2.24 00:33

sex po potratové pilulce

Ahoj holky, mam otazku 8o
už mam tyden po 2. potratove pilulce (na duvod se me prosim neptejte, bylo to nechtěné a ve veliké náhodě jsem bohuzel otěhotněla.. kvůli skole a ostatnim věcem jsme se rozhodli to ukončit - nebyl to ani 3. tt).. Už odešlo krvácení, bolesti a vse okolo.. tak nejak po mesici jsme s přítelem byli ted spolu po delší dobe a premysleli jsme, jak je to se sexem.. bylo by mozne treba “znovuotehotneni”? a celkove jaká jsou rizika toho, kdyby byl pohl. st. tyden po potr. piluli?
nemam to v planu a ani nechci, jen jsme rozebírali takovou debatu o tom a nikde jsme to nenašli :D dekuji za odpovedi;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2149
5.2.24 06:57

Tak snad by bylo lepší začít používat antikoncepci ne? 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.2.24 07:01

Jit na potrat, protoze jsem nezodpovedna kaca a pak se ptat, co by se stalo, kdybych znovu otehotnela, chce but hodne odvahy nebo zadny mozek a sebereflexi. Takove typy, jako jsi ty, nesnasim.

Příspěvek upraven 05.02.24 v 07:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.24 07:17

Pokud po potratu normálně ovuluješ, tak samozřejmě můžeš znova otěhotnět. Ale upřímně, tvůj vysmátý smajlík mě docela dostal. Víš, kolik holek zde by toužilo po mimču? Trochu provokace teda :?

• Citovat
  • Upravit
36068
5.2.24 07:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam otazku 8o
už mam tyden po 2. potratove pilulce (na duvod se me prosim neptejte, bylo to nechtěné a ve veliké náhodě jsem bohuzel otěhotněla.. kvůli skole a ostatnim věcem jsme se rozhodli to ukončit - nebyl to ani 3. tt).. Už odešlo krvácení, bolesti a vse okolo.. tak nejak po mesici jsme s přítelem byli ted spolu po delší dobe a premysleli jsme, jak je to se sexem.. bylo by mozne treba “znovuotehotneni”? a celkove jaká jsou rizika toho, kdyby byl pohl. st. tyden po potr. piluli?
nemam to v planu a ani nechci, jen jsme rozebírali takovou debatu o tom a nikde jsme to nenašli :D dekuji za odpovedi;)

Ano, je možné znovu otěhotnění a případně zavlečení si infekce.
Doufám, že jsi se už poučila a budete používat pořádně ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modelína_z_Kolína
5.2.24 07:59
@Anonymní píše:
Pokud po potratu normálně ovuluješ, tak samozřejmě můžeš znova otěhotnět. Ale upřímně, tvůj vysmátý smajlík mě docela dostal. Víš, kolik holek zde by toužilo po mimču? Trochu provokace teda :?

Tak někdo třeba vysmátými smajlíky skrývá hlubokou bolest

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.24 08:21

@Modelína_z_Kolína
To ale nebude tento případ.

• Citovat
  • Upravit
21311
5.2.24 08:25

Ano, pokud jsi měla nechráněný sex týden po potratove pilulce, tak klidně můžeš byt těhotná znovu. Stačí se trefit do ovulace. Nevěřím, ze jde o hypotetickou debatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modelína_z_Kolína
5.2.24 11:11
@Anonymní píše:
@Modelína_z_Kolína
To ale nebude tento případ.

to asi ne. Podle mě kecá. Nevěřím, že by někdo byl tak necitlivý.

• Citovat
  • Upravit
1104
5.2.24 12:10

Po potratu se plodnost obnovuje velmi rychle a nedá se vyloučit další otěhotnění už po dvou týdnech. Teď tedy přítel do Tebe nesmí jít v žádném případě bez kondomu. I když kondomy nemáš ráda, musíš to s nimi vydržet půl roku, protože dříve u nás není další potrat povolený. Byla by škoda, kdybys teď, když jsi nehodu úspěšně vyřešila a zajistila si klid ke studiu, znovu otěhotněla a nenašla jsi nikoho, kdo Ti znovu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modelína_z_Kolína
5.2.24 12:16
@Lemrucha píše:
Po potratu se plodnost obnovuje velmi rychle a nedá se vyloučit další otěhotnění už po dvou týdnech. Teď tedy přítel do Tebe nesmí jít v žádném případě bez kondomu. I když kondomy nemáš ráda, musíš to s nimi vydržet půl roku, protože dříve u nás není další potrat povolený. Byla by škoda, kdybys teď, když jsi nehodu úspěšně vyřešila a zajistila si klid ke studiu, znovu otěhotněla a nenašla jsi nikoho, kdo Ti znovu pomůže.

jj, to by na tom bylo to nejhorší, že nemůže znovu na potrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.24 12:28
@Sabinka píše:
Tak snad by bylo lepší začít používat antikoncepci ne? 🙄

to mam samozřejmě v planu, jsem domluvena s dr. ze nasadim až po tomhle celém :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.24 13:03
@Cullenova píše:
Jit na potrat, protoze jsem nezodpovedna kaca a pak se ptat, co by se stalo, kdybych znovu otehotnela, chce but hodne odvahy nebo zadny mozek a sebereflexi. Takove typy, jako jsi ty, nesnasim.Příspěvek upraven 05.02.24 v 07:47

taky nemam rada spoustu lidi a neresim je a nezabývam se jimi:) Vaše rada mi “moc” pomohla, ale za názor dekuji! :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.24 13:07
@Lemrucha píše:

jasne, chapu :) diky :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí