Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, které nakupujete v Rakousku, v Bipa drogerii, prosím poraďte, chtěla bych si pořídit Bipa kartu, občas tam zajet na větší nákup, jen jsem zjistila, že asi nepůjde zaslat do ČR, kdybych tam zajela, tak tam mi ji vystaví? Díky za info.
@mallenka píše:
Maminky, které nakupujete v Rakousku, v Bipa drogerii, prosím poraďte, chtěla bych si pořídit Bipa kartu, občas tam zajet na větší nákup, jen jsem zjistila, že asi nepůjde zaslat do ČR, kdybych tam zajela, tak tam mi ji vystaví? Díky za info.
mrkni - již tu jedna diskuze mnou je založená o nákupech v Rakousku a najdeš tam vše.
Bipa karta - se normálně zasílá do ČR. Tam vyplníš dotazník, dostaneš přechodnou a pak Ti domů přijde plastová tvoje. Jezdíme pravidelně kdybys chtěla něo vědět, ale nechci se opakovat v diskuz. je vše.
Naprostý souhlas s @Navli. V obchodě jsem vyplnila dotazník a do měsíce poslali do ČR kartu ![]()
Děkuji moc, už jsem ji pročetla, tak to vypadá, že se tam o víkendu vypravíme a zrovna nakoupíme, jen bych chtěla nakoupit ve větším množství, ještě pro kamarádky a a rodinu, vyzkoušela jsem německou kvalitu a fakt jsem nadšená a všichni ostatní se mnou
jen nevím, jak se tam domluvím, neumím ani slovo německy ![]()
@mallenka píše:
Děkuji moc, už jsem ji pročetla, tak to vypadá, že se tam o víkendu vypravíme a zrovna nakoupíme, jen bych chtěla nakoupit ve větším množství, ještě pro kamarádky a a rodinu, vyzkoušela jsem německou kvalitu a fakt jsem nadšená a všichni ostatní se mnoujen nevím, jak se tam domluvím, neumím ani slovo německy
V pohodě umí AJ a nebo rukama, nohama..
My jsme byli nakupoval min. měsíc
![]()
Nemáme to do Rakouska až tak daleko, cca 50 km, tak chci vyzkoušet Bipa kartu, jenže v letáku prý všechny slevy nejsou, ne ty kartičkové. Tak chci poprosit - mohli byste sem napsat, až bude nějaká větší sleva na prací prášky, Ariel, Persil, vcelku je to jedno, beru cokoliv, co máte vyzkoušené, hlavně aby byl tekutý nebo kapsle? ![]()
@Navli ahoj, jezdíte pořád do BIPA drogerie? Angličtina není problém, německy se nedomluvím. Jsou tam pořád baby days první 3 dny v měcíci? POřád můžu mít jako češka jejich kartičku? moc díky
@rejžička nakupuješ v BIPA? a spokojenost? a jejich kartička, jak to chodí se slevami. moc díky