Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky. Holky před chvilkuóu jsem koupila v sekáči naprosto skvělou plyšovou Diddlinu za 150kč
a má 72 cm, je jako nová, ale jak tu potvoru vyprat??? abych se zbavila vešerých případných breberek, přece jen určitě byla v nějakým skladu atd. a já sem na tohle háklivá a nechci aby si s tím děti hrály dokud nebude čistá. A jestli je možný dát plyš do sušičky ![]()
Já peru všechny plyšáky normálně v pračce. Sušičku nemám, suším venku pověšené za uši ![]()
Plysaky jsem prala na program Rucni prani nebo normalne na 40
@boball já se jen chci ujistit že tu krasavici nezničím, takže šup do pračky a bude to
Díkec. Četla jsem dost názorů a zatím sem nenarazila na to že by se hračky zničili, tak snad bude ůspěch i u nás ![]()
Já bych se zkusila radši zeptat v čistírně, protože je dost velký.
Kdepak nic se jí nestane. Jestli není jako prase, dala bych jí na ten rychlý program. Minule jsem vyprala na něj medvěda, holkám ho dala nějaká kamarádka pro malýho a je vypranej krásně ![]()
@circus píše:
A to vadí, že je velký? Tedy jestli se tam nevejde, tak to vadí, ale tak to už by asi zakladatelka poznala.
Riskla bych to a vyprala ho normálně v pračce. Ještě dávám plyšáky do mrazáku (nebo v zimě na mráz), aby všechny pidi breberky chcíply
@boball Je právě krásně čístá jinak bych ji nekoupila. Tak jdu na to… trochu se bojím ale určitě to bude ok
@nicolle24 píše:
@boball Je právě krásně čístá jinak bych ji nekoupila. Tak jdu na to… trochu se bojím ale určitě to bude ok
Tak držím pěsti ![]()
@circus píše:
za čistírnu by dala beztak víc jak za plyšáka. Pokud se vejde do pračky, tak proč ne.
Peru občas všechny plyšáky, normálně do pračky, normálně na nějaký krátký program a pověsím za nohy na balkoně za půl hodinky bývají suší:-))
@boball Vešla se a už sem pračku zapla, dám vědět jak to dopadlo ![]()
Teď si tak říkám že suším i flisové mikiny tak ji zkusím prohnat jen na ve studeném programu ale nerada bych si zničila sušičku. No uvidím
@ynax jo o tom sem slyšela ale mrazák mám nacpanej a aby taky pěkně voněla a přece jen nevím kdo tu krysu před tím měl