Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj
maminky jak se vám daří BKM přes den? My zatím skvěle vychytáváme v noci, ale přes den nic moc
a do kdy vám děťátka dávali znamení? časování mě vůbec neláká
dcerce jsou 3 měsíce, začali jsme po 6nedělí, když mi došel důvod jejího brekotu… ![]()
@silviela Mám dvě děti už po BKM, bylo to jak na houpačce, někdy se dařilo, někdy ne. Kdyz už jsem myslela, ze zvladame na 80-90%, prislo období, kdy vůbec. A stále tak dokola u obou dvou. Nehrotit, netlacit na pilu, byt vděčný za každý úspěšný pokus.
Mám bkm maminek v okolí víc, maji to stejně a přijde nám, ze jsme se tím vyhli problémům s „prdiky“. Ja osobně vůbec nevim, co to je. Stastna to žena…
@Lizaveta dekuji
take nevime co jsou prdiky ☺ vlastne ani plac od te doby co jsme s bkm zacali
v noci si rekne naprosto bez pochyb - uz 5 den mame rano suchou plenku ( dnes byla mokra az v poledne na prochazce
) budu jedine rada kdyz nam to vydrzi - ikdyz v noci to vstavani je trochu za trest ![]()
Moje děti, kdyz se nevyprazdnily, tak neuměly usnout a v noci sebou házeli, dokud měli potřebu nebo mokrou plenu. Takže vstát a dat je vycurat byla ta příjemnější možnost, protože jinak me svým vrtenim porad dokola budili. A nejenom, kdyz spali se mnou, ale i ve vlastni postylce u nás v ložnici. Už to mám za sebou, ale upřímně, kdyby se přihodilo omylem třetí, dělala bych to porad stejně. Ta dětská pohoda za to stoji.
@Lizaveta tak to bez debat
dcerla se nejdriv krouti a pak zacne i brecet takze by to mohlo byt povazovano za prdiky ale chyba lavky… takze jak se zacne tal dam vycurat pak prso a spime ![]()