BKM u zvracejícího miminka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
176
18.7.17 09:26

BKM u blicího miminka?

Ahoj všem, kdo praktikují bkm. Prosím o radu. Dá se použít i u mimina, kterymu se hodně vrací mlíko? Mám 5tydenniho mimiska, který musí ležet při kojení a ještě dlouho po „do kopce“. Tygrik nepřipadá v úvahu, stejně tak klubíčko. Jak se zmáčkne bříško, blinka. :? Jinak je to spokojený mimi a myslím, že by mu bkm šla. :lol: Ale jak ho dát nad nočník, aby se při tom nepoblil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3142
18.7.17 09:32

Jj, to se někdy stává, že si mimčo ublinkne při BKM. I u mnohem starších, než je to tvoje. Ale neboj, čím větší bude, tím méně už potom bude blinkat. A bude to lepší a lepší, až to časem vymizí úplně. Jak u kterého mimča, u někoho třeba do roku, u někoho dřív…,–) Možná se snaž ze začátku ty nožičky nemačkat na to břísko úplně, ale trošičku zvolna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.7.17 09:46

Právě, že jsem zkoušela opatrně, ale stejně se poblinká a rozskytá. Chci dělat bkm, ale nechci ho trápit. Tak jsem myslela, zda nemá někdo nějaký vychytavku.. nebo budu muset s bkm ještě počkat, až přestane blivajznit. Jen aby se mezitím nevyprd na dávání signálů. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.7.17 09:54

My začali s bkm později a to už mrně tolik neblinkalo, ale bohužel vychytávku nemám, taky se nám to občas stalo a jen jsem se snažila, aby právě ty nožičky nebyly tolik zmáčklé k tělu, ale trošku zvolnit. Někdy se holt stalo, že místo aby se mrňousek do kyblíku vyčůral, tak si tam nablinkal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí