Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj všem, kdo praktikují bkm. Prosím o radu. Dá se použít i u mimina, kterymu se hodně vrací mlíko? Mám 5tydenniho mimiska, který musí ležet při kojení a ještě dlouho po „do kopce“. Tygrik nepřipadá v úvahu, stejně tak klubíčko. Jak se zmáčkne bříško, blinka.
Jinak je to spokojený mimi a myslím, že by mu bkm šla.
Ale jak ho dát nad nočník, aby se při tom nepoblil? ![]()
Jj, to se někdy stává, že si mimčo ublinkne při BKM. I u mnohem starších, než je to tvoje. Ale neboj, čím větší bude, tím méně už potom bude blinkat. A bude to lepší a lepší, až to časem vymizí úplně. Jak u kterého mimča, u někoho třeba do roku, u někoho dřív…,–) Možná se snaž ze začátku ty nožičky nemačkat na to břísko úplně, ale trošičku zvolna.
Právě, že jsem zkoušela opatrně, ale stejně se poblinká a rozskytá. Chci dělat bkm, ale nechci ho trápit. Tak jsem myslela, zda nemá někdo nějaký vychytavku.. nebo budu muset s bkm ještě počkat, až přestane blivajznit. Jen aby se mezitím nevyprd na dávání signálů. ![]()
My začali s bkm později a to už mrně tolik neblinkalo, ale bohužel vychytávku nemám, taky se nám to občas stalo a jen jsem se snažila, aby právě ty nožičky nebyly tolik zmáčklé k tělu, ale trošku zvolnit. Někdy se holt stalo, že místo aby se mrňousek do kyblíku vyčůral, tak si tam nablinkal ![]()