Blbí mívají štěstí...

18305
18.9.14 20:27

Blbí mívají štěstí...

Tak se mně právě podařilo oprat v pračce osmigigovou flešku… No kdyby jenom jednou, ona musela chuděra absolvovat hned tři rundy. Napřed jsem pral batohy (tam asi byla…), k tomu jsem přihodil dvě ledvinky a bundu pro nošení do lesa, potom jsem pral oblečení na ježdění do práce a nakonec lůžkoviny. No a večer hledím do bubnu pračky, co se to tam černá… a ona to fleška. Hned do kuchyně, osušit a nechat na stole vyschnout. Před chvílí jsem ji stylem a la kamikadze šoupnul do USB portu počítače -a světe div se, nejenže funguje, ale má v sobě i všechny soubory! Tak tomu říkám „blbí mívají štěstí“…
Stalo se vám někdy něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
18.9.14 20:34

Vyprala jsem papírové peníze v kapse a kupodivu se neroztrhali ani nic podobného… to jsem si tenkrát oddychla (bylo to asi 600). Od té doby prohledávám kapsy před každým praním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@Jura007 ano flesky tohle prezivaji, my nasli jednu v zaveji a taky ji nic nebylo…a vypranou jsem mela taky, a vsechno ok.

• Citovat
  • Upravit
6463

Vcelku pravidelne peru manzelovi penize. Zajimave je, ze petikilo se rozpadlo na hadry, dvoulitr zustal neporusen :-) Tak to bylo moje stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318

@Jura007 jo vyprala sem si ipoda… strcila do ryze. 3× ji po par dnech vymenila.
A ted posloucham songy…

:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
18.9.14 20:38

Manžel loni o dovolené šel pro něco do auta a pak si dal klíče do kraťasu a šel běhat se dětmi na pláž. No a večer při balení jsme zjistili, ze klíč jaksi nemůžeme najít. Tak jsme hledali a hledali a nic. Pak jsem se šla ještě projít dal po pobřeží, kde jsem myslela ze už nic nebude, ze tam až neběhali a náhodou kouknu do vody a metr od břehu něco leží. Klíč od auta :-) Náš :-) A i dálkové ovládáni fungovalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.14 20:41

@Jura007 :mrgreen: taky se mi to povedlo - chlap nevyndal flešku z tajné kapsičky, holka přežila i slejvák venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
18.9.14 20:44

@Jura007: :palec: Šikovný, poradil sis s pračkou (umíš vyprat), i s flashkou. :palec: :potlesk: Máš můj obdiv. ;) Na kolik si to pral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
18.9.14 20:45
@majdula1 píše:
Vcelku pravidelne peru manzelovi penize. Zajimave je, ze petikilo se rozpadlo na hadry, dvoulitr zustal neporusen :-) Tak to bylo moje stesti.

Peníze s praním nemívají problém, spíš mě překvapuje, že se pětikilo rozcupovalo… Nebyl to falzifikát? :think:

@Jura007 :mrgreen: Hlavně rychle zazálohovat, aby si to ještě nerozmyslelo a neexlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
18.9.14 20:46

@Jura007 Moc pěkný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dcera mé kamarádky hodila do kýble s vodou na vytírání mobil a bohužel chudák zařval i když ho hned vytáhla, rozebrala a tak a nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.9.14 20:49
@micha.bello píše:
@Jura007: :palec: Šikovný, poradil sis s pračkou (umíš vyprat), i s flashkou. :palec: :potlesk: Máš můj obdiv. ;) Na kolik si to pral?

No pokud ti není víc jak 27 let, tak pračku jsem zkrotil ještě před tvým narozením… :lol: A jinak to celé jelo na 60°C. Třikrát. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.9.14 20:50
@Křížek1 píše:
@Jura007 Moc pěkný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dcera mé kamarádky hodila do kýble s vodou na vytírání mobil a bohužel chudák zařval i když ho hned vytáhla, rozebrala a tak a nic :cert:

To se mi stalo taky, ale můj Samsung to naštěstí přežil. Doteď nechápu. Byl měsíc nový. Štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.9.14 20:51

My jsme vyprali mobil a fungoval dál, umřel z jiných důvodů. :lol:

• Citovat
  • Upravit
9450
18.9.14 20:52

Nedávno jsem vyprala zapalovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
18.9.14 20:53

@zip121 Mobil té kamarádky byl stará šunka a tak nakonec málem dceru i pochválila za to, že ji ho tam hodila a ona se konečně dokopala k tomu koupit nový :D Mám dojem, že to bylo tím Savem, co používá na vytírání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí