Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak se mně právě podařilo oprat v pračce osmigigovou flešku… No kdyby jenom jednou, ona musela chuděra absolvovat hned tři rundy. Napřed jsem pral batohy (tam asi byla…), k tomu jsem přihodil dvě ledvinky a bundu pro nošení do lesa, potom jsem pral oblečení na ježdění do práce a nakonec lůžkoviny. No a večer hledím do bubnu pračky, co se to tam černá… a ona to fleška. Hned do kuchyně, osušit a nechat na stole vyschnout. Před chvílí jsem ji stylem a la kamikadze šoupnul do USB portu počítače -a světe div se, nejenže funguje, ale má v sobě i všechny soubory! Tak tomu říkám „blbí mívají štěstí“…
Stalo se vám někdy něco podobného?
Vyprala jsem papírové peníze v kapse a kupodivu se neroztrhali ani nic podobného… to jsem si tenkrát oddychla (bylo to asi 600). Od té doby prohledávám kapsy před každým praním ![]()
@Jura007 ano flesky tohle prezivaji, my nasli jednu v zaveji a taky ji nic nebylo…a vypranou jsem mela taky, a vsechno ok.
Vcelku pravidelne peru manzelovi penize. Zajimave je, ze petikilo se rozpadlo na hadry, dvoulitr zustal neporusen
Tak to bylo moje stesti.
@Jura007 jo vyprala sem si ipoda… strcila do ryze. 3× ji po par dnech vymenila.
A ted posloucham songy…
Manžel loni o dovolené šel pro něco do auta a pak si dal klíče do kraťasu a šel běhat se dětmi na pláž. No a večer při balení jsme zjistili, ze klíč jaksi nemůžeme najít. Tak jsme hledali a hledali a nic. Pak jsem se šla ještě projít dal po pobřeží, kde jsem myslela ze už nic nebude, ze tam až neběhali a náhodou kouknu do vody a metr od břehu něco leží. Klíč od auta
Náš
A i dálkové ovládáni fungovalo ![]()
@Jura007
taky se mi to povedlo - chlap nevyndal flešku z tajné kapsičky, holka přežila i slejvák venku ![]()
@Jura007:
Šikovný, poradil sis s pračkou (umíš vyprat), i s flashkou.
Máš můj obdiv.
Na kolik si to pral?
@majdula1 píše:
Vcelku pravidelne peru manzelovi penize. Zajimave je, ze petikilo se rozpadlo na hadry, dvoulitr zustal neporusenTak to bylo moje stesti.
Peníze s praním nemívají problém, spíš mě překvapuje, že se pětikilo rozcupovalo… Nebyl to falzifikát? ![]()
@Jura007
Hlavně rychle zazálohovat, aby si to ještě nerozmyslelo a neexlo ![]()
@Jura007 Moc pěkný
Dcera mé kamarádky hodila do kýble s vodou na vytírání mobil a bohužel chudák zařval i když ho hned vytáhla, rozebrala a tak a nic ![]()
@micha.bello píše:
@Jura007:Šikovný, poradil sis s pračkou (umíš vyprat), i s flashkou.
![]()
Máš můj obdiv.
Na kolik si to pral?
No pokud ti není víc jak 27 let, tak pračku jsem zkrotil ještě před tvým narozením…
A jinak to celé jelo na 60°C. Třikrát. ![]()
@Křížek1 píše:
@Jura007 Moc pěkný![]()
![]()
Dcera mé kamarádky hodila do kýble s vodou na vytírání mobil a bohužel chudák zařval i když ho hned vytáhla, rozebrala a tak a nic
To se mi stalo taky, ale můj Samsung to naštěstí přežil. Doteď nechápu. Byl měsíc nový. Štěstí.
My jsme vyprali mobil a fungoval dál, umřel z jiných důvodů. ![]()
@zip121 Mobil té kamarádky byl stará šunka a tak nakonec málem dceru i pochválila za to, že ji ho tam hodila a ona se konečně dokopala k tomu koupit nový
Mám dojem, že to bylo tím Savem, co používá na vytírání ![]()