Blbne sušička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1215
20.1.14 00:15

blbne susick

Ahoj. Mam susicku Gorenje sensocare asi rok a pul. Prvni rok fungovala perfektne. Posledni dobou ale blbne. V podstate at nastavim jakykoli program, po chvili…ruzne dlouhe…se sama zastavi. Na displayi se objevi End. Treba u programu na 2 hodiny se po 20 minutach takto vypne. A pradlo he samozrejme mokre. Takze jdu a vypnu a nastavim program znovu. Aby se pradlo vysusilo, musim to udelat treba 5× :-(
A k tomu se nam podezrele ztrojnasobila spotreba elektriky!

Mate s tim nekdo zkusenost?? Jinak filtr v dvirkach cistim po kazdem suseni, filtr dole tak jednou za mesic.

Diky predem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
20.1.14 00:18

Čisti i ten dolní častěji, zkus celou sušku vyčistit. U mojí píšou, že se má dokonce jednou za x měsíců vysát jakýsi filtr pod tím dolním filtrem vysavačem.
Anebo se na to vys… a volej servisáka, však je ještě v záruce, ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
20.1.14 00:26

Já mam Bosch a měla jsem podobny problém.
Behem sušení konec a blikalo mi, že mám vylít vodu, přitom tam žádná nebyla.
Nakonec jsem volala servis, vycistili jsme vsechno. stejně prd platne. abylomi řečeno, že se to občas stává, že se uchytínějaká vlakna, kde nemajia prostě se to musi cele čerpadlo procistitmáš jinou značku, ale podle me budešit podobný problem.

• Citovat
  • Upravit
68928
20.1.14 00:28

Nevim presne, jak to ma usporadane ta tvoje, mam jinou znacku, ale mne ted strasne pomohlo vytahnout celej ten kondenzator a peclive vycistit a vysprchovat, to jsem teda koukala, co tam bylo za svinstvo, a to jsem to bezne cistila celkem pravidelne. A razem z toho taham pradlo mnohem sussi :oops: Nebo muze byt problem v tom cidle vlhkosti, coz si sama nespravis a to by fakt bylo na servis. To jen tak co me napada, zkus mrknout do navodu, treba se tam dozvis jeste o nejake dalsi cistitelne casti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
20.1.14 05:41

Mam jinou znacku, ale napada me jen to, co uz tu bylo napsana. Bud tam jde cistit jeste neco, o cem nevic a tudiz necistis, takze podrobne prostudovat navod a pokud na nic neprijdes, volat servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
20.1.14 06:41

Ještě je jeden filtr dole. Mám jinou značku, je to bytelný kus kovu s otvory. Ten vyndám, osprchuji (bývá hodně zanešený)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.1.14 08:54

Ja mam siemens a minuly tyden jsem resila to samy.
Susicku si odvezli a pry ji museli celou zevnitr vycistit, do faktury napsali, ze byla zanesena zbytky praciho prostredku 8o musim tam jeste zavolat at mi to vysvetli. Jedine co me napsada, ze to je z tech ubrouskou do susicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
20.1.14 10:33

Mně v servisu řekli, že se to prostě u sušiček stává, že i když se veškeré filtry čistí důkladně a po každém sušení, někde se to prostě zanese a potřebuje se to celé otevřít a vyčistit…já sušičku čistila důkladně (si teda myslim :lol:, ale nikde nebyly vydět nečistoty), po každém sušení, dokonce i vysávala a stejně se mi to zaneslo :evil:…podle mě s tím zakladatelka sama nic neudělá…

• Citovat
  • Upravit
312
31.10.15 11:01

Ahoj, můžu se zeptat, jak jste dopadli Berenikee? Máme tu stejnou sušičku, hlasí stejný problém, vypne se bez zvukového signálu do několika málo vteřin :( Manžel vše vysál, nepomáhá to. Snad je to něco, co opravíme sami… :( A kdyby ne, tak je v záruce…
Díky za odpověď, Žandy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
1.11.15 21:19
@Žanda-Panda píše:
Ahoj, můžu se zeptat, jak jste dopadli Berenikee? Máme tu stejnou sušičku, hlasí stejný problém, vypne se bez zvukového signálu do několika málo vteřin :( Manžel vše vysál, nepomáhá to. Snad je to něco, co opravíme sami… :( A kdyby ne, tak je v záruce…
Díky za odpověď, Žandy :mavam:

Ahoj Žandy. Bohužel nemám dobré zprávy. Loni to měl pán v opravě 2 měsíce a nakonec mi zoufale vrátil peníze zpět. Nedokázal přijít na to, kde je problém. Takže už rok funguju tak, že sušičku zapínám asi 10× než se prádlo vysuší :-( Po pár minutách se zapnou všechny kontrolky a vypne se. Takže jdu, otočím kolečko nahoru na žádný program a pak zase na nějaký…jakýkoli. Jediné dva, které to občas ustojí jsou ten 10minutový a 30minutový. Je to očistec a určitě to děsně žere. Zkusím teď objednat nějakou jinou opravárnu a pokud to opět nevyřeší, prohodím ji oknem a začnu shánět reference na jinou…
Jak dlouho ji máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.11.15 14:43

Ahoj :-)
My ji máme necelý rok, od 26.11.2014…
Už jsme volali na opravu, přijde v úterý… Jsem zvědavá, co nám řekne. Díky za odpověď :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
9.11.15 23:27
@Žanda-Panda píše:
Ahoj :-)
My ji máme necelý rok, od 26.11.2014…
Už jsme volali na opravu, přijde v úterý… Jsem zvědavá, co nám řekne. Díky za odpověď :-) :mavam:

Já mám druhý pokus ve středu. Tak se budem informovat o prubehu oprav :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.11.15 17:43

Ahoj, taaaak, už u nás byl opravář. Nic nenašel, ale jak to rozložil a složil, najdenou to jede… Fakt záhada :think:
Už jsem byla nešťastná, mám asi nějakou úchylku - pořád peru :D a bez sušičky to nešlo, máme starej barák a neskutečnou vlhkost, doma sušit nemůžu a na půdě to dlouho trvá!
No ale jedno pozitivum to mělo, během 14 dní jsem vytahala komplet skříň a našla jsem hader, o kterých ani nevím, že je mám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zatííím paáá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
15.11.15 00:42

@Žanda-Panda a kolik te to stalo? uj si to odvezl a odhad rekl 3000 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
16.11.15 19:38

@Berenikee
Nestálo to nic, sušička je v záruce. Rozdělal a složil ji v koupelně, nikam ji nevezl…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1