Pračka se sušičkou LG
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rozhodne nekupuj vyrobek 2v1, to je ta nejvetsi blbost. Odejte ti jedna vec a nebudes moct pouzit ani tu druhou. Rozhodne koupit dva spotrebice zvlast.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja mam pracku LG (ted asi mesic novou) a zatim jsem s ni velice spokojena. Typ ted presne z hlavy nevim. Doma se kdyztak podivam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Omiii
Mám pračku a sušičku LG, ale samostatně. Kupovat 2v1 je blbost. Prádlo nebudeš mít nikdy tak rovný jak ze samostatné sušky. Nemůžeš tam snad dát plnou dávku toho vypranýho, A hlavně pračka má jiný buben než sušička, takže to budou jenom vyhozený peníze.
Jinak já jsem naprosto spokojená, pere skvěle v páře (vyprala i to co jsem myslela že už z bílých šatů nikdy nedostanu) a sušička taky suší úplně perfektně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem uvažovala nad sušičkou, ale prostě jí zvlášť od pračky do bytu nenarvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na pračku jí postavit nemůžeš? Ale z týhle kombinace budeš zoufalá věř tomu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Omiii
Ukotvující konzoli na sušičce nemám a funguje to dobře, navíc ta konzole se nemontuje do zdi ale na pračku jestli si dobře vzpomínám. ![]()
Já vím, že to nechceš vyvracet ale zrovna tyhle 2v1 jsou k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Omiii píše:
Ne bohužel kvůli přípojkám na vodu je pračka cca 5 cm od zdi tzn. nešla by přivrtat ukotvující konzole na sušičku, aby to šlo celé dát na sebe…
Tuto možnost jsme již promysleli, takže mi nezbývá nic jiného než volit variantu 2v1 a nebo nechat dál prádlo plesnivět…
Nic se vrtat nemusí, stačí mezikus (nevrtá se do zdi) http://mezikusy-pracka-susicka.heureka.cz/…cka-susicka/
Pokud je dost místa nad pračkou, šla bych do 2 spotřebičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne jak uz tu holky psaly, staci mezikus a dat spotrebice na sebe, pokud tam mas misto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to mám bez mezikusu v panelákové jádrové koupelně 2/1 ne to raději sušičku třeba do ložnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na druhou stranu já poslední dobou často čtu, že 2v1 už jsou lepší než dřív. Hodně často je i doporučují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička
Já bych tomu i věřila, že jsou lepší než dřív, ale pořád si neumím představit to prádlo z toho. Suška má rovnej buben tak aby se to prádlo vyhladilo, ale pračka ho má „dírkovanej“ kvůli vodě a o to se to prádlo moc nenarovná si myslím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 Já tomu vůbec nerozumím, jen už asi rok čtu hodně diskuzí o sušičkách, protože ji určitě koupíme - jen asi až časem, podle peněz. Taky mám málo místa, takže buď na pračku nebo 2v1. A docela mě zarazilo, že ty 2v1 čím dál víc lidí chválí, tak asi počkám, ono za rok za dva to bude zase jinak a určitě se zlepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička
já bych do toho nesla už jenom proto, ze rozbije se nějaká součástka tak ani neperes ani nesušíš. Coz jsem nechtěla, na ty pračce to nepřekáží
hlavne susicku můžeš dat kamkoliv protože k ni nepotřebuješ vodu jen zásuvku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit