Pračka se sušičkou LG

8921
15.1.14 13:29

Rozhodne nekupuj vyrobek 2v1, to je ta nejvetsi blbost. Odejte ti jedna vec a nebudes moct pouzit ani tu druhou. Rozhodne koupit dva spotrebice zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8558
15.1.14 13:32

Ja mam pracku LG (ted asi mesic novou) a zatim jsem s ni velice spokojena. Typ ted presne z hlavy nevim. Doma se kdyztak podivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.1.14 13:33

@Omiii
Mám pračku a sušičku LG, ale samostatně. Kupovat 2v1 je blbost. Prádlo nebudeš mít nikdy tak rovný jak ze samostatné sušky. Nemůžeš tam snad dát plnou dávku toho vypranýho, A hlavně pračka má jiný buben než sušička, takže to budou jenom vyhozený peníze.

Jinak já jsem naprosto spokojená, pere skvěle v páře (vyprala i to co jsem myslela že už z bílých šatů nikdy nedostanu) a sušička taky suší úplně perfektně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
15.1.14 13:33

Taky jsem uvažovala nad sušičkou, ale prostě jí zvlášť od pračky do bytu nenarvu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.1.14 13:37

@Omiii

A na pračku jí postavit nemůžeš? Ale z týhle kombinace budeš zoufalá věř tomu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.1.14 13:39

Sušička může stát kdekoli, stačí jí zásuvka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.1.14 13:42

@Omiii
Ukotvující konzoli na sušičce nemám a funguje to dobře, navíc ta konzole se nemontuje do zdi ale na pračku jestli si dobře vzpomínám. :)
Já vím, že to nechceš vyvracet ale zrovna tyhle 2v1 jsou k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.1.14 13:43
@Omiii píše:
Ne bohužel kvůli přípojkám na vodu je pračka cca 5 cm od zdi tzn. nešla by přivrtat ukotvující konzole na sušičku, aby to šlo celé dát na sebe…
Tuto možnost jsme již promysleli, takže mi nezbývá nic jiného než volit variantu 2v1 a nebo nechat dál prádlo plesnivět…

Nic se vrtat nemusí, stačí mezikus (nevrtá se do zdi) http://mezikusy-pracka-susicka.heureka.cz/…cka-susicka/

Pokud je dost místa nad pračkou, šla bych do 2 spotřebičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
15.1.14 13:46

Presne jak uz tu holky psaly, staci mezikus a dat spotrebice na sebe, pokud tam mas misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.1.14 13:46

@Katchi
Jde to i bez mezikusu :-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
15.1.14 14:20

Taky to mám bez mezikusu v panelákové jádrové koupelně 2/1 ne to raději sušičku třeba do ložnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.1.14 14:49

Na druhou stranu já poslední dobou často čtu, že 2v1 už jsou lepší než dřív. Hodně často je i doporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.1.14 18:36

@rejžička
Já bych tomu i věřila, že jsou lepší než dřív, ale pořád si neumím představit to prádlo z toho. Suška má rovnej buben tak aby se to prádlo vyhladilo, ale pračka ho má „dírkovanej“ kvůli vodě a o to se to prádlo moc nenarovná si myslím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.1.14 18:51

@Natálka26 Já tomu vůbec nerozumím, jen už asi rok čtu hodně diskuzí o sušičkách, protože ji určitě koupíme - jen asi až časem, podle peněz. Taky mám málo místa, takže buď na pračku nebo 2v1. A docela mě zarazilo, že ty 2v1 čím dál víc lidí chválí, tak asi počkám, ono za rok za dva to bude zase jinak a určitě se zlepší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.1.14 20:10

@rejžička
já bych do toho nesla už jenom proto, ze rozbije se nějaká součástka tak ani neperes ani nesušíš. Coz jsem nechtěla, na ty pračce to nepřekáží :-) hlavne susicku můžeš dat kamkoliv protože k ni nepotřebuješ vodu jen zásuvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí