Vysavač do domácnosti se zvířaty

3098
12.1.14 22:41

Vysavač do domácnosti se zvířaty

Prosím pomoc, sháníme nový vysavač. Máme celkem malý byt, ale všude koberce a k tomu 2 kočičky. V červnu nám ještě přibyde miminko :-) Požadavek je, aby byl vysavač sáčkový a za nějakou celkem rozumnou cenu, 5.000 - 7.000,–. Hlavně aby to vysálo chlupy, je to nekonečný příběh a starý vysavač už to vůbec nezvládá a vysávat 1 pokoj 1,5 hodiny už mě nebaví. Jaký vysavač používáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8151
12.1.14 22:45

@carnation já používám starší etu ten velkej i na mokré čištění a teď jsem si objednala iRobota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.1.14 22:48

http://vysavace.heureka.cz/…2404-neptun/?…

Jsem spokojená, ale koberec máme jen v děském pokoji, zdá se mi po vysátí čistý. Máme 3 kočky a krátkosrstého psa. Je ale fakt, že koště beru do ruky i 3× denně, vysávám ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.1.14 22:48

Já mám nejlepší zkušenosti s Electroluxem - UltraOne a UltraSilencer jsou podle mého názoru nejlepší vysavače (koberce a 4 kočky v bytě). Vyhrály myslím i dTest, ale tím já se moc neřídím…
Měli jsme Dyson, ETA, AEG a Bosch, a teď máme ten Electrolux UltraSilencer a je opravdu skvělý - neskutečně tichý, praktický, výkonný a i design se mi líbí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.1.14 22:49

@Veruš1 to je ten co mám i já, jen mám modrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.1.14 22:54

@anickadomnik my taky máme modrý. :D Měli jsme i předtím ten starší (máme ho do těď na chatě), ale vypadávaly mu kolečka, byl starý, dali nám ho manželovo rodiče, tak jsme šli do vyzkoušené kvality. Pro mně tedy je to spolehlivý vysavač, ale musím uznat, že ten starší má větší sílu, než tenhle nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.1.14 22:58

@carnation vzhledem k tomu ze vysavam hlavne kdyz deti spi a taky obcas pouzijeme odsavacku v noci v panelaku, tak jsem mela v pozadavcich aby byl tichy.

Vybrali jsme Silence force extreme od Rowenty a jsem maximalne spokojena. Je tichy, ma dlouhou snuru i hadici, vysokou rukojet a kdyz ho dam na nejnizsi vykon tak mi nadzvedava korebec :lol:

http://www.kamennyobchod.cz/…extreme.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
13.1.14 01:15

Mame irobota, roombu pet, no a k tomu z topshop.cz vysavac shark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.1.14 02:08

Roombu od Irobot…zapneš, jdeš ven, vše hotovo, nebo malej zlobí, zapneš, malej se bojí a chce se chovat = je hodnej…doporujuču:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.14 02:37

Ahoj

máme Dyson.. už několik let a nemůžem si ho vynachválit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.1.14 06:30

Hledej a porovnávej hlavně podle výkonu, ale máš štěstí, pořád ještě jsou všude povánoční slevy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.1.14 07:11

Máme Electrolux ale bezsáčkový, Dust & Gone - máme 3 kočky a psa, luxuju obden a cca za 4 luxování naplním nádobu - cyklonu 4L bincem. Sáčkový jsem nechtěla, utratila bych majlant za pytlíky :zed: Takhle cyklonu vysyspu, vymyju, filtry vyperu a mám čisto :) Jednou za rok koupím nové filtry cca za 300-350 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.1.14 08:21

@Koljinka Také máme ultra one a jsem s ním velice spokojená. V pokoji mám pocit, že se pak i lépe dýchá, takže hepa filtr opravdu trochu ten vzduch vyčistí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.1.14 16:38
@kittynka89 píše:
@Koljinka Také máme ultra one a jsem s ním velice spokojená. V pokoji mám pocit, že se pak i lépe dýchá, takže hepa filtr opravdu trochu ten vzduch vyčistí :-)

Přesně tak! Já bych bezsáčkový už nechtěla - měla jsem 2 (Dyson a Bosch) a s tím hepa filtrem je to opravdu rozdíl!
I výrobci od toho prý ustupují, že ty bezsáčkové jsou třeba i nevhodné pro alergiky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
13.1.14 17:34

Tak jde hlavně o to, že prevážně vysává manžel a ten o nějakém bezsáčkovém vysavači nechce ani slyšet. Navíc mi bezsáčkový přijde hygieničtější, prostě vezmu sáček a vyhodím, než ještě někde s nějakou nádobkou manipulovat, to vím, že by u nás nedopadlo dobře. Máme nejraději práci udělat a už se nezabývat ještě nějakým úklidem navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí