Pračka se sušičkou LG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
20.9.16 14:29

Aho, my mame tuto https://www.lgshop.cz/lg-f84u2tdh0n?… a zatím jsem spokojena ;) nejdřív jsem se bála v ni sušit vse, ale teď uz se s tím nemazu a zatím vse vyprala i ususila bez nehod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
20.9.16 14:44

@Tichošlápek Sem tam čtu v recenzích, že si u těchle LG stěžují na zápach gumy při sušení… Tahle je v pohodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.9.16 14:56

@Black Cat první asi tři cykly se susenim to prádlo nevonelo. Nebyl to zápach, ale spis jak když vybalis třeba nove boty. Pak to zmizelo a teď uz pracka není cítit nijak. Jedinou nevýhodu vidím v tom, ze i když použiju avivaz, tak většina vůně během sušení zmizí. Prádlo je krasne jemne, ale proste nevoní tak, jako jen vyprane a ususene venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 13:07

LG F84A8YD pračka se sušičkou

Ahoj holky, pořídila jsem si tuhle pračku se sušičkou, jelikož bydlíme v čindžáku a zvlášť se mi do koupelny opravdu nedají!!!Pročetla jsem si Vaše příspěvky a musím taky reagovat se svými zkušenostmi…píšete, že po sušení je cítit guma…ano i mě se to stalo, asi 3 sušení byla na prádle cítit guma, pak už nic, asi tím, že byla nová a potřebovala se tzv zajet :-),co se týče aviváže…pokud suším, nedávám aviváž, ta totiž po sušení vůbec nejde cítit!!!Kupuju si v drogerii DM ubrousky do sušičky…stojí cca 50kč a je jich 25ks jsou to vlastně takové vlhčené ubrousky, kamarádka mi radila na hodně prádla stačí 2 ale omyl, na plnou pračku, samozřejmě po doprání, vhodím k mokrému prádlu vždy 4ubrousky…prádlo pak nádherně jemně voní vůní z ubrousků a aviváž není vůbec zapotřebí!!!Co se týče sušení, suším na chladný vzduch, přijde mi to k prádlu nejšetrnější…nejmíň vřelé…při sušení rovnou do skříně mi přišlo, že se mi zdrcly ponožky ale jen trochu :-) Taky sem přišla na to že nemá smysl naládovat pračku na fest, pokud chcete i sušit…když sušíte plnou pračku, prádlo je pak pomačkané a to hlavně rifle, skoro jsem je nemohla ani vyžehlit…pračka si prádlo sama váží a dle hmotnosti prádla vypočítá, kolik vody má vydat, jak dlouho to bude trvat a to samé i se sušením takže se nemusíte bát že by jste zbytečně plítvali vodou, nebo elektřinou…a co se týče bílích minichloupečků na tmavém prádle po sušení ručníků…ano i to je normální…vždy lkdyž suším ručníky a osušky spustím funkci čištění bubnu+ještě vypustím ve spod pračky vodu špinavou s těma chloupkama a vymyju filtr!!!uvidíte…jak to všechno vychytáte budete spokojené!!!Za mě můžu pračku se sušičkou LG F84A8YD ohodnotit 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 13:10
@Adelinka2010 píše:
Ahoj holky, pořídila jsem si tuhle pračku se sušičkou, jelikož bydlíme v čindžáku a zvlášť se mi do koupelny opravdu nedají!!!Pročetla jsem si Vaše příspěvky a musím taky reagovat se svými zkušenostmi…píšete, že po sušení je cítit guma…ano i mě se to stalo, asi 3 sušení byla na prádle cítit guma, pak už nic, asi tím, že byla nová a potřebovala se tzv zajet :-),co se týče aviváže…pokud suším, nedávám aviváž, ta totiž po sušení vůbec nejde cítit!!!Kupuju si v drogerii DM ubrousky do sušičky…stojí cca 50kč a je jich 25ks jsou to vlastně takové vlhčené ubrousky, kamarádka mi radila na hodně prádla stačí 2 ale omyl, na plnou pračku, samozřejmě po doprání, vhodím k mokrému prádlu vždy 4ubrousky…prádlo pak nádherně jemně voní vůní z ubrousků a aviváž není vůbec zapotřebí!!!Co se týče sušení, suším na chladný vzduch, přijde mi to k prádlu nejšetrnější…nejmíň vřelé…při sušení rovnou do skříně mi přišlo, že se mi zdrcly ponožky ale jen trochu :-) Taky sem přišla na to že nemá smysl naládovat pračku na fest, pokud chcete i sušit…když sušíte plnou pračku, prádlo je pak pomačkané a to hlavně rifle, skoro jsem je nemohla ani vyžehlit…pračka si prádlo sama váží a dle hmotnosti prádla vypočítá, kolik vody má vydat, jak dlouho to bude trvat a to samé i se sušením takže se nemusíte bát že by jste zbytečně plítvali vodou, nebo elektřinou…a co se týče bílích minichloupečků na tmavém prádle po sušení ručníků…ano i to je normální…vždy lkdyž suším ručníky a osušky spustím funkci čištění bubnu+ještě vypustím ve spod pračky vodu špinavou s těma chloupkama a vymyju filtr!!!uvidíte…jak to všechno vychytáte budete spokojené!!!Za mě můžu pračku se sušičkou LG F84A8YD ohodnotit 1*...........Omluvte chyby v pravopise :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.12.16 18:01

To je dobre ze jste spokojena mam ji taky
Na prani taky spokojenost, ze je velka, ale mame zvirata tak ty chlupy zustavaj a tom tmavem pradle katastrofa, a nejepsi je to susit rucniky, a to cisteni bubnu taky pouzivam, ale je tam dost velka spotreba vody, a tak uvazuji, ze si poridime jeste susicku zvlast s poradnym filtrem
omlouvam se za carky a hacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petta79
5.5.17 09:29

@LeNella Pokud sušíte v sušičce, neměla by se na prádlo používat aviváž. Údajně to prý ničí sušičku.

• Citovat
  • Upravit
Petta79
5.5.17 09:34

@Adelinka2010 Mohla bych poprosit o soukromou konzultaci ohledně sušičky? Kuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5003
22.5.17 09:16

@Adelinka2010 ahojky takze je normalni ze treba je program na 4 hodky? me se to zda hodne susit a prat 4 hodiny :-( je tam tak pul pracky a pracka.si to zvazila a cas 3:55 jak dlouho prosim bezi tobe prani a suseni? a davas susit vse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petta79
23.5.17 11:09

Lepší je prádlo vyprat a pak postupně sušit. Pokud je prádla méně, volím krátké „přeprání“, popřípadě normální prací program s párou ale zkrácený. Poté suším cca po 30 min. po pár kusech (dle velikosti). Prádlo není zmuchlané, rychle se vysuší a hlavně odchlupatí. Světlé prádlo teď už většinou nesuším, je teplo, takže rychle uschne samo ;)

• Citovat
  • Upravit
571
18.10.18 13:33
@Tichošlápek píše:
Aho, my mame tuto https://www.lgshop.cz/lg-f84u2tdh0n?… a zatím jsem spokojena ;) nejdřív jsem se bála v ni sušit vse, ale teď uz se s tím nemazu a zatím vse vyprala i ususila bez nehod

Ahojky prosimtě, vidím že jsi online tam snad mi poradíš. Dnes poprvé peru v pračce se sušičkou kterou máš ty, četla jsem na ni skvělé recenze i hodnocení od uživatelů tak jsem jí koupila. Ale nemůžu přijít na jednu věc, jde v pračce nastavit samotné sušení? Nebo jen praní+sušení?
Já nejdříve vyprala prádlo na program bavlna a pak ho chtěla usušit, ať jsem dělala cokoliv, vždy mi to znovu vypralo a poté vysušilo. Samotné sušení se nastavit nedá? Například kvůli přidání vůně do sušičky? Míčků apod? Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.10.18 13:35

@Korculalala jasně, ze dá. Necháš kolečko jak je po zapnutí a pak jen mackas napis sušení na displeji a volis si programy ;) tím to bude jen sušit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.10.18 13:35

Dá přes " načíst program" dáš to místo bavlny, jen se nelekni na začátku to bude ždímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.10.18 13:40

@Gortyna zapinam jen sušení a nic nezdima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.10.18 13:47

@Tichošlápek tak nevím, ale něco dělá než začne sušit a přijde mi divný aby jen točila prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí