Pračka se sušičkou LG
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Aho, my mame tuto https://www.lgshop.cz/lg-f84u2tdh0n?… a zatím jsem spokojena
nejdřív jsem se bála v ni sušit vse, ale teď uz se s tím nemazu a zatím vse vyprala i ususila bez nehod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek Sem tam čtu v recenzích, že si u těchle LG stěžují na zápach gumy při sušení… Tahle je v pohodě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat první asi tři cykly se susenim to prádlo nevonelo. Nebyl to zápach, ale spis jak když vybalis třeba nove boty. Pak to zmizelo a teď uz pracka není cítit nijak. Jedinou nevýhodu vidím v tom, ze i když použiju avivaz, tak většina vůně během sušení zmizí. Prádlo je krasne jemne, ale proste nevoní tak, jako jen vyprane a ususene venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LG F84A8YD pračka se sušičkou
Ahoj holky, pořídila jsem si tuhle pračku se sušičkou, jelikož bydlíme v čindžáku a zvlášť se mi do koupelny opravdu nedají!!!Pročetla jsem si Vaše příspěvky a musím taky reagovat se svými zkušenostmi…píšete, že po sušení je cítit guma…ano i mě se to stalo, asi 3 sušení byla na prádle cítit guma, pak už nic, asi tím, že byla nová a potřebovala se tzv zajet
,co se týče aviváže…pokud suším, nedávám aviváž, ta totiž po sušení vůbec nejde cítit!!!Kupuju si v drogerii DM ubrousky do sušičky…stojí cca 50kč a je jich 25ks jsou to vlastně takové vlhčené ubrousky, kamarádka mi radila na hodně prádla stačí 2 ale omyl, na plnou pračku, samozřejmě po doprání, vhodím k mokrému prádlu vždy 4ubrousky…prádlo pak nádherně jemně voní vůní z ubrousků a aviváž není vůbec zapotřebí!!!Co se týče sušení, suším na chladný vzduch, přijde mi to k prádlu nejšetrnější…nejmíň vřelé…při sušení rovnou do skříně mi přišlo, že se mi zdrcly ponožky ale jen trochu
Taky sem přišla na to že nemá smysl naládovat pračku na fest, pokud chcete i sušit…když sušíte plnou pračku, prádlo je pak pomačkané a to hlavně rifle, skoro jsem je nemohla ani vyžehlit…pračka si prádlo sama váží a dle hmotnosti prádla vypočítá, kolik vody má vydat, jak dlouho to bude trvat a to samé i se sušením takže se nemusíte bát že by jste zbytečně plítvali vodou, nebo elektřinou…a co se týče bílích minichloupečků na tmavém prádle po sušení ručníků…ano i to je normální…vždy lkdyž suším ručníky a osušky spustím funkci čištění bubnu+ještě vypustím ve spod pračky vodu špinavou s těma chloupkama a vymyju filtr!!!uvidíte…jak to všechno vychytáte budete spokojené!!!Za mě můžu pračku se sušičkou LG F84A8YD ohodnotit 1*
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelinka2010 píše:
Ahoj holky, pořídila jsem si tuhle pračku se sušičkou, jelikož bydlíme v čindžáku a zvlášť se mi do koupelny opravdu nedají!!!Pročetla jsem si Vaše příspěvky a musím taky reagovat se svými zkušenostmi…píšete, že po sušení je cítit guma…ano i mě se to stalo, asi 3 sušení byla na prádle cítit guma, pak už nic, asi tím, že byla nová a potřebovala se tzv zajet,co se týče aviváže…pokud suším, nedávám aviváž, ta totiž po sušení vůbec nejde cítit!!!Kupuju si v drogerii DM ubrousky do sušičky…stojí cca 50kč a je jich 25ks jsou to vlastně takové vlhčené ubrousky, kamarádka mi radila na hodně prádla stačí 2 ale omyl, na plnou pračku, samozřejmě po doprání, vhodím k mokrému prádlu vždy 4ubrousky…prádlo pak nádherně jemně voní vůní z ubrousků a aviváž není vůbec zapotřebí!!!Co se týče sušení, suším na chladný vzduch, přijde mi to k prádlu nejšetrnější…nejmíň vřelé…při sušení rovnou do skříně mi přišlo, že se mi zdrcly ponožky ale jen trochu
Taky sem přišla na to že nemá smysl naládovat pračku na fest, pokud chcete i sušit…když sušíte plnou pračku, prádlo je pak pomačkané a to hlavně rifle, skoro jsem je nemohla ani vyžehlit…pračka si prádlo sama váží a dle hmotnosti prádla vypočítá, kolik vody má vydat, jak dlouho to bude trvat a to samé i se sušením takže se nemusíte bát že by jste zbytečně plítvali vodou, nebo elektřinou…a co se týče bílích minichloupečků na tmavém prádle po sušení ručníků…ano i to je normální…vždy lkdyž suším ručníky a osušky spustím funkci čištění bubnu+ještě vypustím ve spod pračky vodu špinavou s těma chloupkama a vymyju filtr!!!uvidíte…jak to všechno vychytáte budete spokojené!!!Za mě můžu pračku se sušičkou LG F84A8YD ohodnotit 1*...........Omluvte chyby v pravopise
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dobre ze jste spokojena mam ji taky
Na prani taky spokojenost, ze je velka, ale mame zvirata tak ty chlupy zustavaj a tom tmavem pradle katastrofa, a nejepsi je to susit rucniky, a to cisteni bubnu taky pouzivam, ale je tam dost velka spotreba vody, a tak uvazuji, ze si poridime jeste susicku zvlast s poradnym filtrem
omlouvam se za carky a hacky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LeNella Pokud sušíte v sušičce, neměla by se na prádlo používat aviváž. Údajně to prý ničí sušičku.
- Citovat
- Upravit
@Adelinka2010 Mohla bych poprosit o soukromou konzultaci ohledně sušičky? Kuju. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Adelinka2010 ahojky takze je normalni ze treba je program na 4 hodky? me se to zda hodne susit a prat 4 hodiny
je tam tak pul pracky a pracka.si to zvazila a cas 3:55 jak dlouho prosim bezi tobe prani a suseni? a davas susit vse?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepší je prádlo vyprat a pak postupně sušit. Pokud je prádla méně, volím krátké „přeprání“, popřípadě normální prací program s párou ale zkrácený. Poté suším cca po 30 min. po pár kusech (dle velikosti). Prádlo není zmuchlané, rychle se vysuší a hlavně odchlupatí. Světlé prádlo teď už většinou nesuším, je teplo, takže rychle uschne samo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tichošlápek píše:
Aho, my mame tuto https://www.lgshop.cz/lg-f84u2tdh0n?… a zatím jsem spokojenanejdřív jsem se bála v ni sušit vse, ale teď uz se s tím nemazu a zatím vse vyprala i ususila bez nehod
Ahojky prosimtě, vidím že jsi online tam snad mi poradíš. Dnes poprvé peru v pračce se sušičkou kterou máš ty, četla jsem na ni skvělé recenze i hodnocení od uživatelů tak jsem jí koupila. Ale nemůžu přijít na jednu věc, jde v pračce nastavit samotné sušení? Nebo jen praní+sušení?
Já nejdříve vyprala prádlo na program bavlna a pak ho chtěla usušit, ať jsem dělala cokoliv, vždy mi to znovu vypralo a poté vysušilo. Samotné sušení se nastavit nedá? Například kvůli přidání vůně do sušičky? Míčků apod? Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korculalala jasně, ze dá. Necháš kolečko jak je po zapnutí a pak jen mackas napis sušení na displeji a volis si programy
tím to bude jen sušit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá přes " načíst program" dáš to místo bavlny, jen se nelekni na začátku to bude ždímat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek tak nevím, ale něco dělá než začne sušit a přijde mi divný aby jen točila prádlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit