Reset pračky Beko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
reset pračky Beko
Holky, prosím o pomoc! Mám pračku Beko WKD24500T a malýmu se podařilo navolit mi ždímání. Já potřebuju zaponout normální program na praní a nejde mi to resetovat. Ani deset minut vytažení ze zásuvky mi nepomohlo… Návod nemůžu najít. Neporadí někdo?? Přece nemůžu nechat ždímat suchý špinavý prádlo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych to ždímání nechala projet i se suchým prádlem
Potom bych spustila normální program. Myslím, že když necháš ždímat suché prádlo, tak se pračce nic nestane… A nebo prádlo vyndej a nech ždímat prázdnou pračku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bikerka mám taky BEKO jiný typ a stačí cca na 5 vteřin podržet tlačítko kterým se program spouští…to play…pak chvílí počkej program se ukončí a můžeš navolit nový
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drž to tlačítko než začne pračka hucet a pak počkej…mělo by ti na displej skočit End a můžeš volit nový program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bikerka píše:
@Xhnip no tím mi to právě nešlo…??@orionk to se bojím, že mi ta pračka odejde
Já když čistím pračku (octem), tak taky pustím celý program bez prádla a nikdy se mi s pračkou nic nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už sem to pustila na sucho… nic s tím není
ale teda nevím, proč mi to nešlo zresetnout
taky už teda není nejnovější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna mám ten samý problém a nefunguje tlačítko reset ani když ho držím dlooouho.. jak jste to nakonec vyřešily?
A jak pračku čistíte s tím octem? Prosím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, mám teď stejný problém jako kajdulkaS, jak jste ten problém s nefunkčním resetem vyřešila? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beko
Zdravím Vás, prosím nemohl by mi někdo poradit. Mame pračku Beko WMB 51031 CS PT. Nejde nám spustit. Kolikrát musíme držet tlačítko startu 1,2,3,5 i 10min, aby se spustila. Přívod vody, dovřene dvířka určitě dobre. Nemá stim někdo zkušenost prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beko
Prosím o pomoc mám Beko WMB 51241 PT zasekl se program a nejde restart, pouze jede čerpadlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechce se spustit pračka
Holky prosím pomoc! Mám novou pračku beko WUE6511BS
Když chci dát prat prádlo na Xpress tak pračka jen hučí a na poušti vodu ale už nezačne prat
Ale když dám vypouštění vody tak je to v pohodě
Tak kde je problém setkali jste se s tím? Poraďte mi prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit