Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To mi povidejte s tim luxovanim, ja uz jsem uplne hotova
denne luxuju i vytiram, vetsinou vickrat, kdyz stiham, doma to vypada jak v klicce, ale ty mrchy ne ane chcipnout, ale ted to snad pujde s tou tabletou, podle me je nejhorsi ze mame parkety a jak jsou mezitim ty skviry, tak tam se asi nekde drzi a to lezu po kolenou a kazdou skviru projedu luxem, no sousedi si uz musi myslet ze jsem magor pres uklizeni, kdyz furt slysi vysavac
![]()
Holky a ta tableta - comfortis - nevíte, jestli je to možný objednat i v lékárně???
Je asi jen na predpis nebo primo u veterinare, projizdela jsem lekarny a ukazovalo mi to je jen na predpis. nastesti u nas ji ma hned prvni verinar kterymu jsem volala
Tak uz jsem mluvila s brachou - Biokill to nakonec nebyl, poskytla jsem spatnou informaci. Ten tedy take kupovali, ale uplne k nicemu, jen to stalo zbytecne moc penez.
Hleda krabicku a nazev sem dodam. Strikal vse - koberce, postel i sebe. Dostal doporuceni od zname.
Příspěvek upraven 09.01.14 v 19:11
Bracha mel silene postipane nohy - nastesti se chytaly jen tam
.
Tak dodavam nazev pripravku, ktery mu jako jediny nakonec pomohl :
K-OTHRINE 25 SC, redi se vodou, a pote aplikuje pomoci roztrikovace. Pise mi, ze okamzita ucinnost cca 98%, za 3 tydny dalsi uz 100%, konec.
V tom pripade s nimi, chudak, bojoval jeste dele, protoze vim, ze zkouseli Biolit, pak za 1500 ten Biokill, az dostal tip na pripravek za par korun. ![]()
Postrikala bych i zvire, bracha to prezil, jeho znama s detmi take
.
Příspěvek upraven 09.01.14 v 19:07
@Pavlína36 Jak jsem psala, nakonec jim to pomohlo… bracha byl po mesici zoufalstvi rad, ze jsou pryc. Nemel zadne potize.
Rozhodnuti je samozrejme na majiteli, jen predavam nasi zkusenost.
@Pavlína36 píše:
Postříkat i zvíře???!!!![]()
U kocky bych tedy asi vahala, vzhledem k jejimu zvyku si cistit kozich olizovanim.
Ahoj, rozumite prosim nektera tem spoz-on? pes mel blechy-hodne moc. koupila jsem frontline, po 2 tydnech byl zase obaleny blechama.tak jsem mu dala fypryst a vyndavam mu blechy stale.ted jsem nasla jeste jiny spot on asi advantix a tam pisou, ze to blechu usmrti po napiti.je bezi nima rozdil nebo i ten fypryst takto ucinkuje a jinou pipetu kupovat nemam?
Nekupovat! Naprosto neúčinné na blechy. Bojuji s blechami, vím o čem mluvím. Jen vyhozené peníze.
@Poustevnice aha,tak jak ho teda blech zbavit aby se nemnozily?
@inthense Kromě likvidace blech na zvířeti je musíte zlikvidovat i doma. My máme obojek advantix - je dražší ale funguje cca půl roku. Ve zverimexu si kupte balení přípravku BioKill - to dejte do postřikovače a nastříkejte všude - na tkaniny, koberce, postel, podlahy, gauče, pelíšek, prostě všude - neškodí to prostředí ani látkám, je to bez zápachu. A taky vyperte co se dá v pračce na co nejvíce stupňů - co jde tak na 60. Nám to zabralo a blechy jsme už přes rok neviděli.
@zoya psa maji nasi v kotelne, likviduji cim se da. biokill za 800 5l nepomohl. a ten obojek je zabije i v okoli? jako ze na neho naskacou a umrou?
My to stříkali všude, i v bytě…měli jsme balení asi za 300 a víc jak půlka nám zůstala…Obojek je nezabije i v okolí, tak dokonalý bohužel není. Jo a ten obojek se jmenuje Foresto, spletla jsem se..