I pes se zbláznil

4411
9.1.14 14:06

I pes se zbláznil

Holky mám kavalírku strašně línou ovšem venku je jako slpašená. Má už 8 let a trpí na chronický zánět v obou uších. Je z toho skoro úplně hluchá, neslyší ani tlesknutí jen občas štěkat psi. Miluje vodu v létě nám aportuje klacek ve vodě. Ovšem na dnešní asi 8 kilometrové procházce se jí zdálo že je šílené horko a tak co by si nšla zaplavat že jo :lol:. Po marné snaze ji odvolat jsem ji nechala ať si v krásném lednovém dni zaplave v rybníce :nevim:. Byla v sedmém nebi tak se asi ještě 3krát vrátila tam skočit znovu. No řekněte, je to normální?

Co dělají nepochopitelného Vaši mazílkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2992
9.1.14 14:10

Tak mému psovi hrabe když začneš šustit s pytlíkem nebo se oblíkat, pro něj to znamená jediné - jde se ven, a fakt nevím jak mu vysvětlit, že pytlík není jen na hovínka ale i na chleba a že se člověk oblíká třeba i když je mu zima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
9.1.14 14:16
@Idril píše:
Tak mému psovi hrabe když začneš šustit s pytlíkem nebo se oblíkat, pro něj to znamená jediné - jde se ven, a fakt nevím jak mu vysvětlit, že pytlík není jen na hovínka ale i na chleba a že se člověk oblíká třeba i když je mu zima :think:

U nás je to úplně stejný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4411
9.1.14 14:18

@Idril Já když se oblékam tak už potichounku kniká, ale jen při oblékáním kalhot nebo bundy :lol:. Jinak šustění taky super :palec: a jasně že když někde vyšmejdí vodítko :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
9.1.14 14:18

Naše labradorka leze do rybníka každou zimu, a do potoka skoro každý den, když jsem na procházce. Nevím, co na tom ti psi mají. :nevim: :lol:

Brácha má taky fenu labradora a tuhle mi vykládal, jak se jel projet na kole, psa vedle sebe a najednou se pes otočil a táhl bráchu i s kolem k řece. Povídal, že brzdil i očima a měl co dělat, aby rychle pustil vodítko a neskončil v řece taky. Hraběnka si vzpoměla, že by si mohla jít zaplavat! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.1.14 14:19
@MDK píše:
Naše labradorka leze do rybníka každou zimu, a do potoka skoro každý den, když jsem na procházce. Nevím, co na tom ti psi mají. :nevim: :lol:Brácha má taky fenu labradora a tuhle mi vykládal, jak se jel projet na kole, psa vedle sebe a najednou se pes otočil a táhl bráchu i s kolem k řece. Povídal, že brzdil i očima a měl co dělat, aby rychle pustil vodítko a neskončil v řece taky. Hraběnka si vzpoměla, že by si mohla jít zaplavat! :pankac: :mrgreen:

mají to holt v krvi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2282
9.1.14 14:21

Náš pes na zachrastění vodítka vyváděl doslova hystericky. (nedjbože, když jsme do něj šťouchli omylem - bylo na věšáku u bund). Při bouřce seděl u dveří na verandě(skleněná výplň) a koukal na blesky - to samé na silvestr s rachejtlema. A když někdo otevřel spodní šuplík u linky, tak tam strčil hlavu a nevydal, dokud nedostal piškot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
9.1.14 14:21

@KackaDoup No jo, ale pak mají obě nádhery problémy s ušima a kdo s nima furt má lítat k vetovi… Ale vysvětluj jim to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
9.1.14 14:22

A taky je to děsnej „hrdina“ když jsme venku a někde běží velký pes (ten můj je velikostí asi tak bígl) tak s ním blbne a všechno oka, ale jakmile je pes na vodítku ještě s košíkem tak si stoupne těsně před něho a začne na něj vrčet, štěkat a ježit se, ještě běhat dokolečka, chudák pes se může pominout, vodítko obtočí okolo páníčka a ten můj zase spokojen odběhne :D strašnej provokatér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
9.1.14 14:30

Jo, co se týče nějaké psí dobroty, to je u nás taky děsný. Mám v poličce sladkosti a chipsy pro děcka, nebo když dorazí návštěva a hned vedle je umělohmotná miska s piškotama pro psa. Jen dvířka od poličky otevřu a v tu ranu je fenka u mě(i když předtím ležela vedle v pokoji a spala), upřeně hledí a očekává, co dostane. Jo a mluví…fakt nekecám normálně chrochtá a tak divně kňuká - my tomu říkáme, že mluví a dělá to, kdykoliv něco chce. U jiného psa jsme to nikdy neviděla. Ta naše to dělá od štěněte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.1.14 14:38

Naše psina se zásadně koupe v zimě, teď chodíme venčit každý den tady na louky a okolo jsou strouhy plný vody. A co myslíš? Vesele se tam prochází a koupe :D V létě jí ale dostat do vody, to je nadlidský výkon. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
9.1.14 14:40
@Idril píše:
A taky je to děsnej „hrdina“ když jsme venku a někde běží velký pes (ten můj je velikostí asi tak bígl) tak s ním blbne a všechno oka, ale jakmile je pes na vodítku ještě s košíkem tak si stoupne těsně před něho a začne na něj vrčet, štěkat a ježit se, ještě běhat dokolečka, chudák pes se může pominout, vodítko obtočí okolo páníčka a ten můj zase spokojen odběhne :D strašnej provokatér

Hele nemáš náhodou mého psa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i toto velice dobře poznávám :-D :-D Akorát můj má 8 kilo, takže strašně velkej hrdina :-D

• Citovat
  • Upravit
3300
9.1.14 14:44

Hele s tím rybníkem, my byli minulý týden na procházce v lese a tam teče potok(nic malého prostě hodně vody) :mrgreen: a jak prostě běhala mezi těma stromama na volno tak najednou slyším žbluňk no a byla tam…na volání nereagovala a skákala tam jak žába… ale bylo vidět, jak je fakt šťastná tak jsem jí ani nevynadala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
9.1.14 14:46

@Nejhodnější nemám tím jsem si jistá takovou originální potvoru nemá nikdo a ten můj má taky plus mínu 8-10 kg je to špicXbígl, takže vypadá poněkud divně a podviživeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
9.1.14 14:53

Jak tu někdo psal s piškotama, tak my je máme na kuchyňském stole v průhledné „zavařovačce“…byla u nás na návštěvě tchýně s dvouletou neteří, kecala jsem se švagrovou v obýváku a tchýně s dítětem odešla do kuchyně…po chvíli jsem šla za nimi…na židli seděla neteř vedle na zemi seděl náš 4,5kg hafan, tchýně zavařovačku v ruce a už rozdávala piškoty…jeden neteři (ta mňam mňam) a druhý psovi, jeden neteři, druhý psovi…chvíli mi trvalo, než jsem ji řekla, že jsou to psí piškoty, brečela jsem smíchy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný