Pes vše ochcává

2183
7.1.14 10:16

Pes vše ochcává

Zdravím, máme tu psa cca 11 let starého, není můj, přítel ho jako štěně nalezl v lese a tak se ho ujal.Je to kříženec všeho druhu, takže ořech jak brno :-).Ale k problému, vše ochcává, hlavně boty, dřevěné schody a kočár, který mám ve verandě. Ochcané hračky na zahradě už neřeším, ale ty boty mě fakt ser. u.Ráno jsme spěchali do školky, dám nohu do kozačky a mokro. Včera pochcal synovi taky boty. U toho jsem ho chytla, chtěla jsem mu v tom vymáchat čumák, ale vyjel po mě. Nenechám se pokousat.Co s nim? Nepomohla by kastrace? Spreje jsme už vyskoušeli. Jsem z toho už fakt nešťastná :,( každý den tam vytírám, denně myju kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
7.1.14 10:18

Ještě pes je dole u tchýně, jí tam chčije v obýváku. A to ho pustí ven a on stejně i z venku přijde o očůrá jí gauč :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.1.14 10:20
:-O

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.1.14 10:21

Kastrace by asi pomohla, ale v 11 letech je už celkem pozdě… Musí vet zvážit jeho zdravotní stav :-) Aby se z té narkózy probral :think:
Značkuje si svoje území…
Vymáchat čumák? Hm tak to fakt nepomůže a vyjela bych po tobě taky… :think: :think:

Příspěvek upraven 07.01.14 v 10:21

• Citovat
  • Upravit
sissi79
7.1.14 10:21

Zkouší posunout mantinely.. Upozornit na sebe, žárlí.. Nebo taky může být prochlazený, mít zánět.. Ale podle tvýho psaní ho moc ráda nemáš, takže spíš bych se přikláněla k upoutávání tvé pozornosti.. Jinak schovávat boty, hodně funguje citrusová vůně tam kde nechceš 100% loužičku.. My u štěňat používali sprej, stačí osvěžovač vzduchu a už tam nešli..

• Citovat
  • Upravit
12667
7.1.14 10:24

Vymachat cumak :D taki ludia fakt existuju? :twisted:
Inac schovavat vsetko v dosahu a snazit sa zistit, ci problem nie je niekde inde…robil to cely zivot? nerobi to az ked ste prisli do rodiny vy, zeby ziarlil? Alebo si vas znackuje za svojich, co je vlastne dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.1.14 10:25

A nedělá to třeba naschvál. Věnujete se mu stejně než před miminkem. Třeba žárlí. Dělal to vždycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.14 10:25

@Krkael dělal,ale na boty ne, @Nejhodnější a to ho mám u toho pochválit?? :think: @sissi79 moc ho nemusim to je pravda od doby co mi vyjel po synovi se mu snažím vyhýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
7.1.14 10:26
@misicka 149 píše:
A nedělá to třeba naschvál. Věnujete se mu stejně než před miminkem. Třeba žárlí. Dělal to vždycky?

Podle stylu psaní ho nemají moc rádi, takže si myslím, že to s tím věnováním nebude tak žhavé… :think:

• Citovat
  • Upravit
21848
7.1.14 10:27
:arrow:

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.1.14 10:28

Jinak není to pes co mám na fotce, psi mám ráda, ale s timhle si prostě nevím rady. Mám u našich labradorku, vycvičenou, ale je to fenka a ta neznačkuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.1.14 10:30

@chelsea001 no tak musíš řešit proč to udělal, příčinu.. Pes není blbej, vnímá tvou odtažitost a tím tuplem to udělá natruc příště zas.. Věnuj se mu pořádně, získej si jeho důvěru.. vzhledem k tomu, že jde už o staršího pejska potřebuje mít i svůj klid, dítěti jasně říct že pejsek hajá, spinká.. Ono na starý kolena asi nemá náladu poslouchat pištění do ucha, tahání chlupů apod.. Zvukové hračky to samé.. I ten pes potřebuje mít své místo a klid.. Jinak zkus v okolí zkušeného kynologa, poradit se na veterině..

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.1.14 10:30

Tak ho ochcij taky..treba ho to trkne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
7.1.14 10:32
@1.zizi píše:
Tak ho ochcij taky..treba ho to trkne :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7257
7.1.14 10:40

Je už starej a asi i trochu dementní. Pokud to dělal vždy, tak má holt špatné návyky. Tak ho nech jen dole u tchyně, ne? Pokud musí být jen u vás v bytě, všechno bych schovala z dosahu a pustila psa jen do předsíně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný