Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na blechy je nejlepsi primo od veterinare. Ty pripravky v obchode nasi kocce nikdy nezabraly.
@Anonymní píše: Více
Dávejte pozor, aby vše bylo pro kočky, přípravky pro psy kočkám ubližují a můžou je i zabít - kdyby náhodou někdo radil, at dáte psí, že jsou účinější…
Asi bych se podívala kde kočka nocuje, kde spí a tam to vyčistila. Nicméně ty kočky se válí s ostatníma kočkama a myslím si, že je to u zcela venkovní kočky docela sci-fi uplně se zbavit blech… ![]()
My pravidelně kupujeme bravecto pipetu u veterináře. Kupujeme i pro psa a zabírá nám to na blechy nejlépe ze všeho, co jsme vyzkoušeli, a opravdu to vydrží 4 měsíce, jak má. S volně dostupnými prostředky ze zverimexů a lékáren moc dobré zkušenosti nemáme.
S blechami u kocky bojujeme uz nekolik let. A neni to uplne jednoduche. Je totiz v byte a k tomu mame jeste psy. U psu je to jedmoduche, dostavaji Bravecto, ale 20ti lety kocour uz zadne tablety nesmi, mohli by se u tak starych kocek odpálit ledviny. Po pipete vypelichala v cele oblasti pokapani. Pouzivali jsme prirodni veci, ty jsou uplne o nicem. Obcas ho postrikame Bolfem, to funguje jen chvilicku. U psu je to jednodussi, ale kocka, ktere leze uplne vsude je to boj s vetrnymi mlyny. Blechy pry maji tendenci se mnozit mimo hostitele a muze to byt kdekoliv, ruzne spary, kovetecky, gauc, pelisek,…
@Anonymní píše: Více
nám pomohlo koupit u veterináře pipety Nex Gard combo,
ty z lékárny nebo z internetu jsou na nic
Řešila jsem několikrát.
Vždy nutno vydrbat kočku, vše vyprat a jako kontrolu jsem používala válečky na kočky, především na místa kde ležela.
Bytové kocce po konzultaci s paní ve zverimexu zabraly obojky Foresto jako jediné.
Drahý jak prase ale zabilo to co bylo v kožichu.
Kapky, pipety a jiné obojky byly k ničemu. Prášky plivala.
Nejlépe prášky. To je jediný, co nám zabírá. A byt vystříkat postřikem od veterináře. Nám to nabral do velké stříkačky, dala jsem půl do kýble a vytřela podlahy. Zbytek do postřikovače. Byt zavřít a jet třeba na výlet. Do večera je po nich. Na veterinu s tím stříkají kotce.
Zdravim, prosím vás co vám zabralo na blechy u kočky? V lékárně jsme koupily sprej (který furt používáme) obojek a stále nic nepomaha
mate něco osvědčeného? (Kočka žije na zahradě )