Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, nemáte nějaké tipy na larvy much? prostě červi takoví ti bílí?
nechali jsme na talíři jedno hovězí maso z burgeru, druhý bylo vyhozený v koši a otevřený okno a teď jsou všude v koši a na lince u toho masa ty červy 🤷🏻♀️Posolili jsme je a postříkali vším možným a ještě se rozlezli po zemi. Máme měsíční miminko, takže se mi to líbí ještě o to míň. Prosím pomoztee
![]()
Nic. Prostě to všechno uklid.
sami od sebe se zjevovat nebudou.
Proboha, jak dlouho jste to tam měli? Týden? ![]()
Ale jako když už se to stalo, tak to prostě všechno umyj, koš vynes, a hotovo. Co bys s tím ještě chtěla dělat?
@duchkovanatalie
snad už je to v popelnici a doma si to uklidíš, nebo to budete ještě fotit?
@ka2ka píše: Více
já myslím, že červíci jsou docela rychle, za pár dní už by vyletovaly živé masařky
Moc to řešíš, já nevím, co je na tom složitého. Prostě červy na zemi zabal do papírového ubrousku, ten vyhoď do koše a sáček s odpadky v koši vyhoď do popelnice. Případně ještě vytři podlahu nebo vymej koš
Masařka klade rovnou larvy, takže v tomhle vedru stačí pár hodin, aby se maso hemžilo.
@stinga píše: Více
no rychlý budou ale podle mě to za den nestihnou ![]()
Klid, u nás každý pátek vylétnou do okolí mraky masařek, protože lidi vyhazují do popelnice spousty jídla a pokaždé se to tam pěkně vylíhne. ![]()
Jojo stihnou. Jeden den jsem nechala v grilu maso a druhý den večer už po tom lezli červi. Fakt jsou neskutečně rychlí.
@Bafonek píše: Více
tak to asi ano ale aby vylezli ten den to myslím, že nestihnou, takže zakladatelko to tam musela mít minimálně 24h. Já když mám venku maso pro psy tak mi z něj červy fakt do večera nelezou ![]()