Blechy, pomocte mi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.11.22 08:16

Blechy, pomocte mi

Pomooooc!
Holky, musím anonymně, protože se stydím.
Mám nemocnýho dědu, normálně k němu nechodíme, protože jsme měli takové horší vztahy, ale teď, když mu bylo zle, tak jsem se na něj jela včera podívat. Chvíli jsem tam s ním seděla a teď, proč tuta diskuze. Začly mě svědět nohy, tak jsem se koukla a seděly na mě 4 blechy! Venku jsem se oklepala a oblečení jsem hned hodila do pračky. Dneska jsem vstala, oblekla jsem si tlustý ponožky a měla jsem 1 blechu na noze. Pořád se prohlížím, ale mám strach, že už tady někde kladou vajíčka. Mám 19i měsíční holčičku a nemá ani jeden štípanec, zatím ani manžel ne. Zvířata žádné nemáme. Můžu tady něčím stříkat, když mám takhle malé dítě? Manžel říká, že plaším, ale nechci to podcenit, ať se mi tu nezabydlí napořád.
Prosím, poraďte mi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35497
24.11.22 08:18

Jo plasis. Nastříkat se můžeš, dítě tě snad olizovat nebude tak není čeho se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.11.22 08:24

Kup Biokill, vystříkej doma podlahy a odjeďte někam na odpoledne nebo i na noc. Nebo to vystříkej biolitem a jděte na dlouhou procházku. Pak důkladně vyvětrej. Blechy jsou bohužel mrchy. Stačí jedna, co naklade vajíčka a pak je problém se jich zbavit.

• Citovat
  • Upravit
41757
24.11.22 08:25

Neplašíš. Jestli jsi měla blechu i druhý den, určitě je to potřeba řešit, než se u tebe zabydlí. Zkusila bych se poradit u odborníků, co je do domácnosti s dětmi vhodné. A určitě převléct ložní prádlo, vše vysát a pytlík vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
24.11.22 08:31

Ahoj, kup si sprej, který je nezávadný pro děti (určitě takový bude), všechno vystříkej především postel a gauč, vyper povlečení a pokud máš na gauči deky tak i ty. Nejlíp někam odjet nebo vyvětrat. Nám jednou donesla domů kočka blechy a byl to dlouhý, ale naštěstí úspěšný boj. Ty o nich víš už od začátku což je pro tebe velké plus a šance jim zamezit velmi velká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný