Blešák Selb
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To je v rakousku nebo nemecku, ja ziju v rakousku a taky jezdime na blesaky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je v Německu? Já tam minule utratila asi 40 euro, ale měla jsem hadrů, že jsem to unést nemohla
I pro sebe jsem si tam nakoupila hezký svetříky a jeden stál 1,50 ![]()
- Citovat
- Upravit
Jsem asi trochu mimo, ale na webu mají úplně jiný termín???
http://www.flohmarkt-termine.net/…rn/selb.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaqi ahojky, a bylas tam nekdy?
Bude platit ten termin a doba otevreni?
Plati se tam vstup?
Neco jineho co by se hodilo vedet?
Poradis, prosim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim
Bohužel Ti neporadím, protože Selb neznám, většinou jezdím na blešáky jinam (Linz, Vídeň, Drážďany - ty ale nic moc; nejlepší byly v Mnichově, ale tam už jsem pár let nebyla, tak nevím). Selb bych ráda vyzkoušela. Pokud jsou blešáky pod širým nebem, tak se nikdy vstup neplatil (ale samosebou můžou být výjimky, třeba Drážďany a Vídeň se nic neplatí, Linz si nevybavuju, ale myslím, že taky nic).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim
To fakt nemáš za co, nic jsem ti ehm ehm neporadila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaqi no nejdulezitejsi: stranky a ohledne stupu vim od tebe. Ja nemecky nicht sprecht
proto zjistuji predem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle bude asi něco jiného, protože jsem měla letáček a tam bylo 16.3. od 9:00. Je to v takové tělocvičně
- Citovat
- Upravit
@Jessie8951
Tak to zřejmě nebude ten klasický blešák pod širým nebem, co? Když si nepamatuješ cestu, nevíš, jestli tam aspoň není sem tam nějaká cedule, kde to je nebo kudy tudy do té tělocvičny?
@AniNevim
Na moje informace nespoléhej, já tam nebyla, jen zvažuju, že se tam pojedu podívat. A jak píše @Jessie8951, prý je to v nějaké tělocvičně, takže co se vstupu týče, tak to fakt netuším, jestli nebudou vybírat. Venku se obvykle nevybírá nic, ale pokud to je uvnitř, tak se asi pronajal prostor a možná se něco platit může (možná to platí jen prodejci?).
@viky23
Nevíš prosím, jak to vypadá s blešákem v Salzburgu? Byla jsem tam vloni na jaře, ale pak už ne a zaslechla jsem nějaké šumy, že to tam skončilo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při vstupu se nic nevybírá, ale berou si nějaké procento z nákupu při placení, takže je lepší si vzít nějaké peníze navíc. No na tu cestu se budu muset poptat.
Malaqi: Co ty nakupuješ na blešácích? Taky oblečení?
- Citovat
- Upravit
@Jessie8951
Většinou oblečení pro prcka. Nejlepší kauf na hadry byl vždycky v Mnichově, ale i vídeňskej blešák je dobrej, ale tam je spíš taková všehochuť…
Jenomže teď to v Mnichově někam přesunuli (nepodařilo se mi zjistit kam) a tak hledám něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je tu někdo kdo tam jezdí? Teď bude 16.března. Je to dětský blešák, ale koupíte tam i pro sebe. Já byla loni v září a přivezla jsem spoustu tašek. Jak pro synovce, tak i pro sebe. Ale už si bohužel nepamatuju cestu.