Rifličky pro roční holčičku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
6.3.13 18:06

Rifličky pro roční holčičku

Ahoj maminky prosim muzete mi doporucit kde koupit rifličky nebo nejake pekne kalhoty pro ročni holčičku? Hledam na internetu a porad nemuzu nic najit. Hlavne bych chtela, aby meli široky lem v pase a nebo gumu. Klasicke zapinani by ji tlacilo do briska. Moc dekuji za rady a odkazy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
6.3.13 18:11

Zkus prohledat mimibazar www.mimibazar.cz

já mám rifličky z nextu a ty mají ten široký lem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
6.3.13 18:13

Me prijdou dobre ty z CA, maji v pase gumu v sirokem lemu a jsou bez zapinani. hodne nosime HMko, to ma klasicke zapinani plus gumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
6.3.13 18:14

Tak třeba v Lindexu nebo v H&M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.3.13 18:29

Ja mela tusim z topolina. HM a CA taky nema spatny veci. Myslim ze i KIK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.3.13 18:39

Máme pěkný z CaA

• Citovat
  • Upravit
854
6.3.13 19:03

Kupovala jsem tregíny z Tchiba, ty jsou super, škoda, že jsem nekoupila aspoň dvoje :mrgreen: Ty jsou celé elastické a mají gumu, ne knoflík. Jinak občas něco najdu v C&A, jinde ani nenakupuju, většinou totiž všechno dědíme a vlastně mě ani nenapadlo kupovat ročnímu dítěti rifle :zed: Vždycky měla spíš nějaké tepláčky, lacláče nebo z H&M takové manšestráky se širokou gumou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
6.3.13 19:23

Pohodlny se sirokou gumou v pase jsme meli z HM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
6.3.13 20:59

@rajada Víš, ale třeba HM dělá riflíky měkkoučké bavlněné, takže netuším, proč by někdo nemohl koupit rifle ročnímu dítěti. Já osobně taky malému raději obleču do města rifle, tepláky jsou oděv na doma nebo na písek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
6.3.13 21:00

Tak já bych vzala v H&M, měli jsme že měli úpletovou gumu v pase i dole a super, mám další, ale ty sjou Lindex, taky materiál je odlehčený super a babičky tak nerýpají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.3.13 21:07

@sabina_s
ježiš, já jsem to nemyslela, že je to špatně koupit rifle ročnímu děcku :mrgreen: Jen, že mě to prostě nenapadlo no, neměla jsem tu potřebu, bylo spousta jinejch kalhot, co nosila. To neměl být rýpanec do matek, co kupujou rifle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
6.3.13 21:09

@rajada dnešní rifle už nejsou, co bývaly :D pohodlností se teplákům dost blíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.3.13 21:11

@sabina_s
pochop, že jsem to nemyslela nijak špatně :) Prostě malá měla manšestráky nebo ty tregíny (což jsou vlastně elastické „rifle“, ale rifle se tomu neříká :-P). Ale taky je to dané tím, že je rozená v květnu, takže v roce už nosila spíš šatičky a ne kalhoty :) Samozřejmě vím, že z klasické rifloviny se gatě pro děti moc nedělaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
6.3.13 21:59

@rajada tregíny? :lol: :lol: :lol: já viděla v Lidlu i džegíny :lol: :lol: hrozná slova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.3.13 22:01

@sabina_s
tak se to ofiko jmenuje, jsou to legíny co vypadají jak rifle. Ale proč se to jmenuje TREgíny, to fakt netuším :DDD já takové blbosti nenosím, mi stačí obyčejné normální rifle s rovnýma nohavicema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat