Šátek jako módní doplněk

241
3.3.13 22:19

Šátek jako módní doplněk

Zdravím všechny, mám takový dotaz? Kamaráda mi dala brouka do hlavy, nikdy jsem šátky ani šály nenosila. Kamarádka mě navedla abych si nějaké pořídila jako módní doplněk. Hledám na internetu nějakou inspiraci a hledám něco co se hodí ke všemu? Nějak nevím co je právě módní a ani jak se co nosí? Poraďte mi prosím, dejte mi nějaké tipy co koupit. Prý je to dnes velmi atraktivní módní doplněk? Kolik takových šátků/šál doma máte? Jak se nosíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
3.3.13 22:22

Ja jich mam doma tak deset. Vsechny armani jeans. Maji nadherne a hodi se ke vsemu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.3.13 22:25

Moc jich doma nemám, ale mám asi 2 nebo 3 „typy“. Takovej ten klasickej obdélník, na „uplý“ kolem krku, nosím i když jsem třeba nachlazená, pak trojúhelníkovej, různých velikostí, a nejradši mám takový ty huňáče, jak to můžeš mít různě na volno :) Určo super doplněk :palec: Barevně stačí třeba 5 barev, nemusí být nutně od každé barvy 10 odstínů ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.3.13 22:26

Mam jich dost. Nejen satky, ale i tunely. Vselijake tvary, dlouhe salky nebo trojuhelniky. Prave ze vsechny se nehodi ke vsemu, takze jich mam hodne, abych mohla kombinovat s botama, taskama a tak celkove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
3.3.13 22:29

@Janichka Teď jsem na ně v rychlosti koukla, jsou krásný, ale ty ceny :roll:.

• Citovat
  • Upravit
7569
3.3.13 22:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
3.3.13 22:32

Já mám doma tak deset šátků a šál…radši teda nosím šály nebo takové ty šátky ala arafatka - prostě velké dlouhé, né takové ty minišátečky jen ke krku.
A mám všechny typy, slabé bavlněné, silné vlněné, různě barevné…prostě abych měla na různý příležitosti…dokonce se mi osvědčilo nosit jako šál pareo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.13 22:33

Mám doma asi 6 různých barev, ráda je nosím a střídám, růžový mi zabavila starší dcera a nosí ho ona :roll:.
Kdykoliv vidím nějaký hezký tak si ráda koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.3.13 22:34

Šátky jsou hezký módní doplněk. Já mám doma asi 8 šátků různých barev a ty střídám podle nálady a taky barev oblečení samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
3.3.13 22:36

@Janichka ty satky jsou krasny, ale ta cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
3.3.13 22:37

@Alepoudaki No právě :roll:.

• Citovat
  • Upravit
9166
3.3.13 22:40

Ty návody jsou super… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.3.13 22:41

Holky kde na ty šátky koukáte já nic nenašla :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.3.13 22:42

@Lenka512 děkuji to je parádní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
3.3.13 22:44

@Lucipe Neumím dát odkaz :oops:, jen jsem zadala šátky armani jeans.
Třeba někdo vloží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat